ΕΠΣ Θράκης: Ο “Κότζα” είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Πανθρακικού!

 

Η θέληση να ανάψει ξανά ο πυρσός του Πανθρακικού έχει κάνει τους ιθύνοντες να αναζητούν αποτελεσματικές λύσεις τόσο για την ενίσχυση της ομάδας αγωνιστικά αλλά και διοικητικά. Αυτή τη φορά η νέα έλευση αποτελεί παλιό γνώριμο του Πανθρακικού από τα χρόνια που κατακτούσε για πρώτη φορά τη κορυφή.

Ο λόγος για τον Βασίλη Κοτζάμπαση, γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στη Κομοτηνή, ο οποίος αναλαμβάνει ένα δύσκολο ρόλο στην ομάδα, αυτό του Τεχνικού Διευθυντή. Ο Κοτζάμπασης  και κουμπάρος του «Πατικ» Κώστα Γεμενετζή, έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Πανθρακικού τη περίοδο που ήταν και στη Β’ Εθνική και κατάφερε να ανέβει για πρώτη φορά στην Α’ κατηγορία. Η ποδοσφαιρική του καριέρα έληξε το 2013 με τελευταίο του σταθμό τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Έχοντας γνώση λοιπόν του αντικειμένου και με τις άψογες επικοινωνιακές του ικανότητες θα προσπαθήσει να βάλεις κι εκείνος το λιθαράκι του στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Η οικογένεια του ΑΠΣ Πανθρακικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το Βασίλη Κοτζαμπαση, ο οποίος θα υπηρετήσει την ομάδα μας από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.
** Ο Βασίλης Κοτζαμπάσης είναι γεννημένος το 1981 και διέγραψε λαμπρή πορεία με τη φανελα του Πανθρακικου αλλά και του ΠΑΟΚ Κοσμιου. Ο Βασιλης ανήκει στη φουρνιά των Κομοτηναίων που κατάφεραν να φτάσουν τον Πανθρακικο στα σαλόνια της Α’ Εθνικής. Θεωρήθηκε από τους παίχτες που αδίκησε ο Πανθρακικός, ωστόσο φέτος δηλώνει παρών να βοηθήσει με την εμπειρία του και το μεράκι του, την ομάδα της πόλης του και να τη φτάσει εκεί που την άφησε την τελευταία φορά που φόρεσε το σημα της. Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια τα κρέμασε το 2013 πανηγυριζοντας την άνοδο του ΠΑΟΚ Κοσμιου στη Γ’ Εθνική και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Ο Βασιλης είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής από διοίκηση , προπονητικό τιμ και παίχτες. Θα αποτελεί το συνδετικό κρίκο διοίκησης και παιχτών και καθώς το ρόστερ είναι σχεδόν ολοκληρωμένο (απομένουν 1-2 προσθήκες), θα αναμιχθεί στις δημόσιες σχέσεις του συλλόγου.
Η τεράστια εμπειρία του και ο ηγετικος χαρακτηρας του θα βοηθήσουν στη διατήρηση της ενότητας των αποδυτηρίων και στο καλό κλίμα στις καλές αλλά και στις άσχημες στιγμές.

⚽️ΚΟΤΖΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ⚽️