Volley League: Την περίπτωση του Νίκου Χριστόφα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εξετάζει ο Ηρακλής

 

Μια ακόμη προσθήκη ενός Έλληνα παίκτη για το ρόστερ του θέλει ο Ηρακλής που εξετάζει την επιστροφή του πρώην κεντρικού του Νίκου Χριστόφα που φέτος αγωνιζόταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο 25χρονος (14.07.93, 1.96) κεντρικός με καταγωγή από την Χαλκιδική, που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ΓΕ Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής, έκανε και την φετινή σεζόν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα μετά το περσινό ξεπέταγμά του στον Ηρακλή και λόγω της οικονομικής στενότητας των Εβριτών σκέφτεται την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη.

Πολλά θα κριθούν σύμφωνα με το iraklis1908, από την παραμονή ή όχι του Φεργκιουσον με τον αθλητή από τις Μπαχάμες να θέλει να παραμείνει στον Ημίθεο. Αν δεν γίνει αυτό πάρει στην λίστα των ανθρώπων του Ηρακλή και ο Χριστόφας που έχει φορέσει την φανέλα του Ημίθεου και δεν αποκλείεται να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια.

Ο Χριστόφας ξεκίνησε το βόλευ από τα Μουδανιά και συνέχισε στις ακαδημίες του Ηρακλή πριν μετακομίσει στην Θράκη όπου σπούδαζε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αρχικά μια τριετία στην ΓΕ Αλεξανδρούπολης και στην συνέχεια στην ΑΕ Κομοτηνής.  Ο άλλοτε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες επέστρεψε πρόπερσι στην Θεσσαλονίκη και στην Ελπίδα Αμπελοκήπων και πέρσι στον Ηρακλή όπου έκανε μια καταπληκτική σεζόν, όπως και φέτος με τον Εθνικό.