Γ’ Εθνική: Τέλος ο “άγγλος” Γιολδάσης από τους Προσκυνητές και οδεύει προς την Δόξα Γρατινής

 

Μια ακόμη αποχώρηση έχουμε από την Δόξα Προσκυνητών, αφού στην ομάδα δεν θα συνεχίσει και ο νεαρός αμυντικός Βασίλης Γιολδάσης. 

Ο 19χρονος στόπερ (γεννημένος 30/10/98) με καταγωγή από το Αγρίνιο,  θα είναι η τρίτη μεταγραφή για την Δόξα Γρατινής, μετά αυτές των Ποιμενίδη και Νεαζή Αλή, που δείχνει να κινείται μεταγραφικά. Ο Γιολδάσης ξεκίνησε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, συνέχισε στο Χαιδάρι και ακολούθησαν το Αιγάλεω και την τελευταία διετία στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αττικής η Αγία Ελεούσα, με την οποία ήταν βασικός στα περισσότερα παιχνίδια παρά το νεαρό της ηλικίας του. Συνολικά στην τελευταία διετία αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος πέρυσι και 13 προπερσι χωρίς να πετύχει κανένα τέρμα βοηθώντας να κερδίσει την παραμονή της στο πρωτάθλημα.

Ο Γιολδάσης που στο παρελθόν δοκιμάστηκε από Τόττεναμ και Μπρεντφορντ, φέτος βοήθησε τους Προσκυνητες αφού όποτε χρησιμοποιήθηκε ήταν αρκετά καλός. Η Γρατινή προσεχώς θα αποκτήσει και αλλους πάικτες, ενώ σημαντικές είναι και οι ανανεώεις των Καμζέλα, Πασχάλη, Ζουμπιάδη, ωστόσο έχεουν αποχωρήσει οι Μπουτσαχτσή, Κυριακόπουλος, Μουζασβίλι, Τάτσιος, και Μπόζης