ΕΠΣ Έβρου: Οι ημερομηνίες έναρξης πρωταθλημάτων και κυπέλλου

 

Έγιναν γνωστές με ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου οι ημερομηνίες κλήρωσης, αλλά και έναρξης των φετινών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ένωσης για τη φετινή σεζόν.

Στην ίδια ανακοίνωση η ΕΠΣ Έβρου έκανε γνωστό πως τελικά και φέτος το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί σε έναν όμιλο που θα αποτελείται από δώδεκα ομάδες, ενώ οι όμιλοι του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας θα καθοριστούν και πάλι εν ευθέτω χρόνο με γεωγραφικά κριτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου:

Η ΕΠΣ Έβρου σας ανακοινώνει ότι το Πρωτάθλημα της σεζόν 2018-2019 θα ξεκινήσει στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018. Η Α’ κατηγορία θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 12 ομάδων και η Β’ κατηγορία σε δύο ομίλους ανάλογα με το πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή και με βάση γεωγραφικών κριτηρίων.

Η διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα ξεκινήσει με τους αγώνες στις 8-9,15-16 και 22-23 Σεπτεμβρίου όπου θα γίνει η πρώτη φάση των ομίλων με την συμμετοχή ομάδων της Α και Β κατηγορίας.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου και οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 20 Ιουλίου.