Γ’ Εθνική: Το «αντίο» στην Καβάλα και η επόμενη μέρα του στράικερ Νίκου Βαλαβανόπουλου

 

Παρελθόν αποτελεί μετά από ένα χρόνο στην ομάδα της Καβάλας ο Νίκος Βαλαβανόπουλος, που ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τον ΑΟΚ για τη σεζόν που μας πέρασε και πλέον κοιτάει την επόμενη «ποδοσφαιρική» μέρα του.

Συγκεκριμένα ο Καβαλιώτης επιθετικός, που πέρασε και από τις ακαδημίες του ΑΟΞ, φτάνοντας μέχρι και την Κ20, έγραψε μια ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό με την οποία ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΑΟ Καβάλας για τη στήριξη και τη βοήθεια που του παρείχαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, κάνοντας ειδική μνεία παλιό προπονητή του Πανθρακικού Κώστα Ανυφαντάκη.

Από εκεί κι έπειτα, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής κοιτάει πλέον την επόμενη μέρα και ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, βρισκόμενος μάλιστα σε συζητήσεις με πολλές ομάδες, όχι μόνο από τη Γ’ Εθνική, αλλά ακόμα και από τη Football League, και σκέφτεται πιθανότατα να κάνει το μεγάλο βήμα εξαργυρώνοντας την περσινή πολύ καλή του χρονιά με τον ΑΟ Καβάλας.

Παλαιότερα έχει στεφθεί πρωταθλήτης της Α’ Κατηγορίας με τον Ηρακλή Καβάλας, ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Ξάνθης, φτάνοντας μέχρι και την ομάδα Κ20 του ΑΟΞ, με αποκορύφωμα την κλήση του και στην Εθνική Νέων, αλλά χωρίς τελικά να καταφέρει να κερδίσει το επαγγελματικό συμβόλαιο και να μείνει ελεύθερος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Νίκος Βαλαβανόπουλος στο «αντίο» του στον ΑΟΚ:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Καβάλας και του ΑΟΚ για την στήριξη προς το πρόσωπο μου, σε όλη τη διάρκεια της περσινής χρονιάς.  Ακόμη ευχαριστώ τον Κώστα Ανυφαντάκη που μου δίδαξε κάποια πράγματα , το προπονητικό τιμ της ομάδας, τον Γιώργο Μανάφη και όλους τους συμπαίκτες μου. Επίσης θέλω να αναφερθώ στον Σωτήρη Δεληκάρη που τον ευχαριστώ για όλα σε πολύ μεγάλο βαθμό.   Εύχομαι τον ΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.  Φεύγω σαν φίλος και φυσικά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον».