Γ’ Εθνική: «Κιτρινόμαυρα» γάντια θα φορά και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Αμουτζάκης

 

Παίκτης του Άρη Αβάτου θα είναι και τη νέα σεζόν ο φύλακας άγγελος της ομάδας της Ξάνθης τη σεζόν που μας πέρασε, Δημήτρης Αμουτζάκης, αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για άλλη μια χρονιά.

Ο 26χρονος, Δημήτρης Αμουτζάκης, ήρθε στην ομάδα του Άρη Αβάτου πριν από δύο χρόνια και αποτελεί βασικό γρανάζι της πορείας που έχει κάνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, γιαυτό και παρ’όλο που όπως φαίνεται η ομάδα του Άρη θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα έμπειρου πορτιέρο, ανανέωσε τη συνεργασία της και με τον «Άμου».

Ο Αμουτζάκης που μετά την αποχώρηση του απο τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης, όπου γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά, αγωνιζόταν σε ομάδες που έπαιζαν σε Εθνικές κατηγορίες όπως ο Τυληκράτης Λευκάδας, ο Φωκικός, ο Άλιμος και ο Νέστος Χρυσούπολης εις διπλούν κι έτσι αποτελεί έναν παίκτη που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πολύτιμες εμπειρίες και έχει αποδείξει την αξία του. Συνεπώς ακόμα και με μια ακόμα προσθήκη στη θέση του τερματοφύλακα, αναμένεται να υπάρξει σοβαρός ανταγωνισμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου:

«Ανακοινώνουμε την συνέχιση της συνεργασίας μας και την νέα χρονιά με έναν εκ των τριών αργηγών της ομάδος μας ο οποίος και υπερασπίζεται την εστία της ομάδος .
Ο Δημήτρης Αμουτζάκης θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα και την νέα χρονιά».