Μουντιάλ 2018: Προκρίθηκαν Βραζιλία και Ελβετία, νέες ανακατατάξεις στο ThrakiSportS World Cup Predictor

 

Η Βραζιλία επικράτησε με 2-0 της Σερβίας την ίδια ώρα που η Ελβετία αναδεικνυόταν ισόπαλη 2-2 με την Κόστα Ρίκα. Τα αποτελέσματα αυτά ανέδειξαν άλλα δύο ζευγάρια στην φάση των 16 του Μουντιάλ (Βραζιλία-Μεξικό και Σουηδία-Ελβετία) αλλά παράλληλα υπήρξαν και ανακατατάξεις στην κορυφή του ThrakiSportS World Cup Predictor Game, της τρέλας που μετέφερε αυτή η ιστοσελίδα σε όλους εσάς για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η αναγνώστρια Θεοδώρα Ηλιάδη με τον ευφάνταστο τίτλο Karagkouna, που αφορά τον τέως αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Γιώργο Καραγκούνη και όχι κάτι άλλο, όπως η ίδια έχει διευκρινίσει. Έχει φτάσει τους 47 βαθμούς έναντι 46,5 του FlyingElsman που αποδεικνύεται «πολύ σκληρός» για να εγκαταλείψει την μάχη της κορυφής.

Και οι επόμενοι δεν πάνε πίσω ωστόσο και οι διαφορές εύκολα ανατρέπονται, όπως έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα. Τρίτη είναι η αναγνώστρια MeDagkwseOSouares με 45,5 βαθμούς. Ο “δικός μας” LoxagosMark77 είναι στην 4η θέση με 44,5 βαθμούς. Ο Sari84an είναι στην 5η θέση με 43,5 βαθμούς αλλά ισοβαθμεί πλέον με τον mimakos71 που είναι έκτος.

Τρεις ακολουθούν με 42,5 βαθμούς (Prokos, Paito και Alex Mastakounas) και στην δεκάδα πλέον ο ftakis Τάκης Φωτεινάκης από το Κατάρ μαζί με τον Kouvadoktonos. Στους 42 βαθμούς και αυτή τη στιγμή στην 12η θέση ο Zurdo, που δεν είναι άλλος από τον πρώην προπονητή της ΑΕ Κομοτηνής στο μπάσκετ Βασίλη Στοάκη.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: