Μουντιάλ 2018: Οι ισοπαλίες Ισπανίας-Πορτογαλίας ανέδειξαν τα πρώτα ζευγάρια των 16 αφήνοντας αναλλοίωτη τη βαθμολογία στο ThrakiSportS Predictor

 

Σχεδόν κανείς δεν προέβλεψε την ισοπαλία με 2-2 της Ισπανίας με την Τυνησία, ούτε την ισοπαλία με 1-1 της Πορτογαλίας με το Ιράν. Δυο αποτελέσματα που διαμορφώθηκαν για ακόμα μια φορά στις καθυστερήσεις. Ποσοστά άνω του 95% σε κάθε ματς προέβλεπε νίκη της εκάστοτε ιβηρικής ομάδας.

Κατά συνέπεια η βαθμολογία στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game έμεινε σχεδόν αναλλοίωτη σε σχέση με αυτήν που είχαμε πριν την έναρξη των βραδινών αγώνων της Δευτέρας ενώ ελάχιστες αλλαγές συνέβησαν και σε σχέση με την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής των ομίλων. Η Karagkouna είναι μπροστά, ο Sari84an έχει μειώσει στον μισό πόντο και ακόμα μισό πιο πίσω είναι ο Loxagos.

Αυτό που μάθαμε πάντως από τους αγώνες της Δευτέρας είναι τα πρώτα δύο ζευγάρια της νοκ άουτ φάσης των 16, αφού ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στους δύο πρώτους ομίλους και είναι αυτοί που διασταυρώνονται. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Η Ισπανία που αναδείχθηκε πρώτη στον Β’ Όμιλο θα αντιμετωπίσει στη Μόσχα την Ρωσία, που κατέλαβε την δεύτερη θέση στον Α’. Και η Ουρουγουάη την Πορτογαλία.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη σχεδόν 250 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να συνεχίζουμε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ. Εστω και αν όσοι πλέον μπείτε, δύσκολα θα διεκδικήσετε κάποια από τα συμβολικά δώρα που έχουμε βρει για τους νικητές.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: