ΕΠΣ Θράκης: Ανακοινώθηκαν “πακέτο” από τον Πανθρακικό οι πρωταθλητές Αραμπατζής και Ξενάκης

 

Παρελθόν από το Κόσμιο αποτελούν οι “πρωταθλητές” Μιχάλη Αραμπατζής και Στελιος ξενάκης που θα συνεχίσει την καριέρα τους στον Πανθρακικό.

Ο εκ των αρχηγών του Κοσμίου και της ομάδας Region’s της Ένωσης, μέλος της καλύτερης ομάδας στον μεγάλο περσινό διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης, και “συλλέκτης τίτλων” τα τελευταία χρόνια Στέλιος Ξενακης, ήταν άτυχος την φετινή σεζόν αφού τραυματίστηκε στην αρχή της χρονιάς στην Αλεξανδρούπολη και στο φιλικό με τον Ιπποκράτη με την διαγνωση να δείχνει πρόσθιο χιαστό. Ο 34χρονος Σερραίος μέσος, βρίσκεται στην Κομοτηνή εδώ και 14 χρόνια και έχει κατακτήσει ουκ ολίγα πρωταθλήματα στην ΕΠΣ Θρακης με Ιασμο, Κόσμιο και Προσκυνητές (5 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα).  Ξεκίνησε στις Σέρρες στην ομάδα του χωριού του στον Πυθαγόρα Καλών Δένδρων και συνέχισε στην Ροδόπη σε Νέα Καλλίστη, Κοσμιο,  Προσκυνητές, Ίασμο, πάλι Προσκυνητές, ξανά Κόσμιο και κάνοντας πράξη ενα όνειρό του θα φορά την φανέλα του Πανθρακικού έστω και στο φινάλε της σεζόν.

Ο 29χρονος Αραμπατζής έχει επίσης πλούσιες παραστάσεις και φέτος ήταν στην καλύτερη εντεκάδα στο μεγάλο διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης όπως αναφερει και η ανακοίνωση του Πανθρακικού. Με καταγωγή από το φανάρι ο πρωην μέσος του Αστέρα Αιγείρου, Ελπίδας Σαπών, Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, Ορφέα Ξυλαγανής και ΑΟ Φαναρίου αλλά και του Αριστοτελείου Κολλεγίου έχοντας για προπονητή τον Ζήση Τσέκο όταν σπούδαζε μάρκετινγκ στην Θεσσαλονίκη, λόγω επαγγελματικών υποχρεωσεων δεν  μπόρεσε να ακολουθήσει την ομάδα του Κοσμίου στην Γ’ εθνική και θα συνεχίσει στην μεγάλη ομάδα της πόλης τον Πανθρακικό.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Αραμπατζή: Όταν φτάνει η ώρα να αποχαιρετισεις φίλους είναι δύσκολη.. έτσι είναι και για μένα. Θα θελα να σας ευχαριστήσω όλους, τους συμπαίκτες μου, τον φίλο μου το Σάββα το Βασίλη το Χρήστο τον Πάνο τον κ.Παναγιώτη τον κ.Χάρη.. που με ανεχτηκατε αυτη τη χρονιά  width=?.. Λόγοι επαγγελματικοι δεν μου επιτρέπουν να ακολουθήσω την ομάδα και έτσι έρχεται αυτή η απόφαση μου.Ευχομαι καλή πορεία τη νέα χρονιά χωρίς τραυματισμους. Απολαύστε το ταξίδι!!

H πρωινή ανακοίνωση του Πανθρακικου:  width= width= Καλή εβδομάδα με δυο πρωταθλητές στις τάξεις μας  width= width=
Η οικογένεια του ΑΠΣ Πανθρακικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με δυο καταξιωμένους αθλητές του νόμου, το Στέλιο Ξενάκη και το Μιχάλη Αραμπατζη.
** Ο Στέλιος Ξενακης αγωνίζεται ως μέσος και θεωρείται από τους καλύτερους στη θέση του τα τελευταία χρόνια στο νόμο μας. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Δόξα Προσκυνητών, Μέγα Αλέξανδρο Ιασμου και ΠΑΟΚ Κοσμιου ενώ έχει διατελέσει και αρχηγός της Region’s. Αθλητής γνωστός για την ποιότητα και το ήθος του, που ξεπέρασε τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του και επιστρέφει με πολλή ορεξη.
** Ο Μιχάλης Αραμπατζης αγωνίζεται ως μέσος και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Αστέρα Αιγείρου, στον Σπάρτακο Αγ. Θεοδωρων και στον ΠΑΟΚ Κοσμιου. Προέρχεται από μια γεμάτη χρόνια που βοήθησε τα μέγιστα το νεανικό σύνολο του ΠΑΟΚ Κοσμιου να στεφθεί πρωταθλητής ΕΠΣ Θράκης. Διανύοντας τα πιο παραγωγικά ποδοσφαιρικά του χρόνια, ψηφίστηκε στους καλυτερους απο φιλαθλους και προπονητες και βρέθηκε στην καλύτερη 11αδα της ΕΠΣ Θράκης.

 width= ΣΤΕΛΙΟ & ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ  width=