Μουντιάλ 2018: Φτάσαμε στου δρόμου τα μισά! Χαμός στη βαθμολογία του ThrakiSportS Predictor μετά την τριάρα της Κολομβίας

 

Η Κολομβία νίκησε με 3-0 την Πολωνία και διατήρησε στο ακέραιο τις ελπίδες της για πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αντιθέτως, μετά από αυτήν την ήττα, οι Πολωνοί δεν έχουν ελπίδα να συνεχίσουν.

Με τον αγώνα αυτόν ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική των ομίλων και φτάσαμε ακριβώς στα μισά του μαραθωνίου του ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Εχουν γίνει πλέον οι 32 από τους 64 αγώνες. Συνεπώς απομένουν άλλοι τόσοι.

Εχουμε πλέον βαθμολογία στο σύνολο με πολλές ανακατατάξεις – ειδικά αν την συγκρίνει κανείς με την βαθμολογία που είχαμε με την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής των ομίλων. Έχουμε και νικητή όμως μόνο ως προς την 2η αγωνιστική.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Χρονόπουλο (Mitsos13) που σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Μόνο στην 2η αγωνιστική των ομίλων συγκέντρωσε 24 πόντους, μισό περισσότερο από την δεύτερη Karagkouna που είχε 23,5 και έναν παραπάνω από τον LoxagoMark77 που είχε συγκομιδή στην 2η αγωνιστική των ομίλων 23 βαθμούς. Στους 22 βαθμούς στον δεύτερο γύρο είναι η MeDagkwseOSouares.

Φαίνεται ότι ο Δημήτρης Χρονόπουλος δεν είχε πάει αντίστοιχα εντυπωσιακά στην 1η αγωνιστική των ομίλων. Έτσι, στο σύνολο της βαθμολογίας του ThrakiSportS World Cup Predictor Game είναι 8ος με 36,5 βαθμούς, δηλαδή στους πρώτους 16 αγώνες είχε μόλις 13,5 πόντους. Βρίσκεται ωστόσο σε απόσταση τριπόντου από την κορυφή. Εκεί βρίσκεται η Karagkouna που αναδεικνύεται… πρωταθλήτρια χειμώνα. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι επικρατεί ένας μικρός πανικός.

Έχουμε και λέμε. Μετά από 32 αγώνες, δηλαδή στου δρόμου τα μισά του παιχνιδιού, 1η είναι η Karagkouna Θεοδώρα Ηλιάδη με 39,5 βαθμούς, ανεβαίνοντας 11 θέσεις σε σχέση με την κατάταξή της στο τέλος της 1ης αγωνιστικής των ομίλων. Δεύτερος ο «δικός μας» LoxagosMark77, δηλαδή ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Κώστας Καραγιάννης με 38,5 βαθμούς και σε άνοδο επίσης 17 θέσεων. Στην τρίτη θέση η αναγνώστρια Nikoleta D με το ψευδώνυμο «MeDagkwseOSouares» που έχει 38 βαθμούς και ανεβαίνει και αυτή 11 θέσεις.

Τόσους βαθμούς έχει και ο Τάσος Σαρηπαναγιωτίδης από την Αλεξανδρούπολη, γνωστότερος ως Sari84an, που προηγούνταν στο μεγαλύτερο διάστημα του δεύτερου γύρου αλλά υποχώρησε στα τελευταία παιχνίδια, μένοντας όμως σε απόσταση βολής και ευρισκόμενος επίσης σε άνοδο 4 θέσεων σε σχέση με τα πρώτα 16 παιχνίδια. Πέμπτος είναι ο Paito, δηλαδή ο Γιάννης Παϊτάρης από την Ξάνθη, που έχει 37 βαθμούς και σε σχέση με την 1η αγωνιστική των ομίλων υποχωρεί στην κατάταξη 2 θέσεις.

Αυτοί οι πέντε αν ολοκληρωνόταν σήμερα το Μουντιάλ θα ήταν οι πέντε μεγάλοι νικητές. Ο πρώτος θα κέρδιζε το tablet navigator της MLS, ένα συμπληρωμένο άλμπουμ της Panini και ένα συμπληρωμένο ταμπλό με τις τρισδιάστατες φιγούρες του Μουντιάλ από την Relkon. Οι επόμενοι τέσσερις θα κέρδιζαν είτε Panini είτε Relkon, με όποιον είναι πιο πάνω στη βαθμολογία να έχει δικαίωμα επιλογής ανάμεσα στα δύο δώρα. Επίσης όπως αναφέραμε, δώρα δίνουμε και στους νικητές κάθε αγωνιστικής.

Για να καταλάβετε πόσο ρευστά είναι τα πράγματα και πόσο εύκολα μπορεί ένα αποτέλεσμα να αλλάξει τις βαθμολογίες και τις καταστάσεις, αρκεί να αναφερθεί ότι ο πρώτος της 1ης αγωνιστικής των ομίλων, ο Στέφανος Χατζηξάνθης από την Ξάνθη που αγωνίζεται με το ψευδώνυμο hatzixa και είχε εντυπωσιάσει στους πρώτους 16 αγώνες, πλέον φιγουράρει 26ος με 32,5 βαθμούς, δηλαδή έχει πτώση 25 θέσεων. Ενα λάθος αποτέλεσμα ή ακόμα και το να ξεχάσεις μια φορά να κάνεις έγκαιρα πρόβλεψη μπορεί να στοιχίσει, όταν ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος, όπως αποδεικνύεται στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι). Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα. Δεν θα κερδίσετε τα μεγάλα δώρα, αλλά μπορείτε να διαγωνιστείτε για την επιμέρους πρώτη θέση στην 3η αγωνιστικη των ομίλων.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game(δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη μέχρι στιγμής 249 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: