Γ’ Εθνική: Την παραμονή Γαβριήλ και τα δυο πρώτα του φιλικά ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου

 

Σε ρυθμούς Γ’ εθνικής κινείται πλέον ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, που εκτός από την στελέχωση του ρόστερ με τις ανανεώσεις βασικών παικτών, όπως του Γιάννη Γαβριήλ, έκλεισε και τα πρώτα του φιλικά τα οποία θα είναι με τον Άρη Αβάτου.

Ο 19χρονος Γαβριήλ είναι από την Πάτρα αλλά είναι Κύπριος στην καταγωγή με παρελθόν στις μικτές της ΕΠΣ Αχαίας και ξεκίνησε από τον Ίκαρο Πετρωτού. Με την είσοδο στο Πανεπιστήμιο ο νεαρός πλάγιος επιθετικός μεταγράφηκε στην Δόξα Προσκυνητών και από το Γενάρη δόθηκε δανεικός στο Κόσμιο, όπου και κατεκτησε το πρωτάθλημα ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο.

Οι ανακοινώσεις του Κοσμίου: Το Δ.Σ του ΠΑΟΚ Κοσμίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιάννη Γαβριήλ για την σεζόν 2018-19. Γιάννη μεγάλη μας χαρά που θα βρίσκεσαι κοντά μας στο “ταξίδι” της Γ’ Εθνικής!

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κοσμίου ανακοινώνει ότι η ομάδα μας θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με τον Άρη Αβάτου, μιά ομάδα με την οποία θα βρεθούμε αντιμέτωποι και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18 Αυγούστου στο Άβατο ενώ η δεύτερη στην Κομοτηνή στις 29 του ίδιου μήνα.