Γ’ Εθνική: Ανανέωσε για τρίτη χρονιά ο στυλοβάτης της άμυνας του Άρη Αβάτου

 

Μετά και την ανανέωση του Βασίλη Δόντσου, πλέον ο Άρης Αβάτου ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας του και με το δεύτερο βασικό του στόπερ και στυλοβάτη της αμυντικής του γραμμής.

Ο λόγος για τον σκόρερ και MVP του περσινού τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης, Βασίλη Κουτσούμπα (θυμηθείτε και το αφιέρωμα με το άλμπουμ της ζωής του   ως περσινός MVP στον διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Ξάνθης), που εδώ και δύο χρόνια αποτελεί τον «βράχο» της άμυνας του Άρη Αβάτου και είναι σημαντικό γρανάζι στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας.

O 24χρονος στόπερ ξεκίνησε από την ομάδα του χωριού του την Κεσσάνη Ερασμίου, και ακολούθησαν οι ακαδημίες της Ξάνθης, η Κεσσανη και πάλι και ο Νέστος Χρυσούπολης πριν επιστρεψει Ξάνθη, φορώντας το θέο του πολέμου στο στήθος και την φανέλα του Αρη Αβάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου: «Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Κουτσούμπα ο οποίος και την νέα χρονιά θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδος μας».