ΕΠΣ Θράκης: Μεταγραφών συνέχεια από την Μεσσούνη για τον Ορφέα Ξυλαγανής

 

Μετά τον νεαρό πορτιέρο Φώτη Πριτσίδη ο Ορφέας Ξυλαγανής προχώρησε στην προσθήκη δυο ακόμα παικτών από την ομάδα της Μεσσούνης.

Πρόκειται για τους Γρηγόρη Λυμπερακακη και τον Νικο Θεοδωρίδη που είναι “παιδιά” του Νικου Ιωσηφίδη, αφού έχουν συνεργαστεί απο μικροί με τον τεχνικο διευθυντή πλέον της Δόξας Δράμας.

Ο Λυμπερακάκης είναι 20 ετών και αγωνιζεται ως στόπερ. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και ακολούθησαν η ακαδημία του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων, ο Ορφέας Ξυλαγανής και τα τελευταία 2 χρόνια ο ΑΟ Μεσσούνης με τον οποιο πρόπερσι κατέκτησε το πρωταθλημα και ήταν μέλος της καλύτερης εντεκάδας του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας.

Ο Θεοδωρίδης είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Ξεκίνησε από τον Πόντο Θρυλορίου και ακολούθησαν η Δόξα Υφαντών και η ακαδημία του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων  του Νίκου Ιωσηφίδη, το οποίο ακολούθησε και στην Μεσσουνη κατακτώντας πρόπερσι το πρωτάθλημα στην Β’ ΕΠΣ Θράκης. Φέτος ήταν βασικός με την Μεσσούνη ωστόσο η ομάδα λύγισε στο φινάλε αποχωρησε και υποβιβάστηκε.

Ο Ορφέας Ξυλαγανής προχωρά σιγά σιγά χωρίς βιασύνη την ενλισχυσή του και με τον Γιώργο Μυστρίδη σε συνεργασία με την διοίκηση να έχει κατασταλάξει στους ποδοσφαιριστες που θα φορούν την φανέλα του Ορφεα.