ΕΠΣ Έβρου: Συμφώνησε με Ναλμπάντη και “Καβαλιώτη” η Ένωση Οινόης

 

Σε μια διπλή εντυπωσιακή κίνηση προχώρησε η Ένωση Οινόης, που αγωνίζεται στον βόρειο όμιλο της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου. Καταρχήν, απέσπασε το ok του έμπειρου προπονητή Γιώργου Ναλμπάντη.

H ομάδα της Ορεστιάδας ετοιμάζεται και φέτος να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα έχοντας μεγάλες βλέψεις και έτσι φρόντισε να έχει στον πάγκο της ένα από τα βαριά ονόματα του Εβριτίκου ποδοσφαίρου.

Μεταξύ άλλων ο Ναλμπάντης, που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1991, έχει κάτσει στον πάγκο του Ορέστη, του Έβρου Σουφλίου και της ΑΕ Διδυμοτείχου ενώ έχει περάσει από τους πάγκους των περισσότερων ομάδων του νομού.

Ο 61χρονος είναι κάτοχος πτυχίου  Uefa Β και επιστρέφει σε πάγκο μετά από δυο χρόνια απραξίας με τον Ακρίτα Νέας Βύσσας να είναι η τελευταία ομάδα που δούλεψε την σεζόν 2015-2016.

Επιπροσθέτως θα έχει στο προπονητικό του team τον επίσης έμπειρο προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο  Χατζησαββίδη που είναι γνωστός στην ποδοσφαιρική πιάτσα με το προσωνύμιο  “Καβαλιώτης”, επίσης γνωστός από την πολυετή θητεία του στον Ορέστη.

Εκτός αυτής της συμφωνίας ωστόσο, όπως αναφέρει ο Δημήτρης Μηλίκας στο Ράδιο Έβρος, θα υπάρξουν και άλλες σημαντικές εξελίξεις οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα και πρόκειται να προκαλέσουν αίσθηση στην τοπική ποδοσφαιρική κοινωνία.