Με την Θεοδώρα Βασιλειάδου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης η Εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό της Ρουμανίας

 

Οριστικοποιήθηκαν τα ονόματα των αθλητών και των αθλητριών, που θα συγκροτήσουν την ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων και ανάμεσά τους είναι και η Θεοδώρα Βασιλειάδου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είχε ανακοινώσει πρόσφατα τα 14 παιδιά, τα οποία εντάχθηκαν στις τέσσερις εθνικές ομάδες, προσθέτοντας ότι για αθλητή ή αθλήτρια, που για οποιοδήποτε λόγο θ’ αδυνατούσε ν’ ακολουθήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας και να συμμετάσχει στους αγώνες της Ρουμανίας θα έπρεπε στην πορεία να γίνει σχετική δήλωση από το σωματείο του. Τελικά προέκυψε μία αλλαγή, καθώς δηλώθηκε ότι δεν μπορεί να πάρει μέρος στη διοργάνωση η νεάνιδα Αγγελίνα Δεβελέκου της Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 2004. Επιπλέον, η Ομοσπονδία  ειδοποιήθηκε ότι δεν μπορεί να μπει στην αποστολή ούτε η αναπληρωματική Ευαγγελία Τρωαδίτη του Γ.Ο.Π. Γ. Παλάσκας κι έτσι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των νεανίδων θα παραταχθεί με τρεις αθλήτριες. Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 24 Ιουλίου στο Κλουζ Ναπόκα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες, που απαρτίζουν τις εθνικές ομάδες, θα πρέπει να παρουσιαστούν στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουνίου, στις 5 μ.μ. για την έναρξη της προετοιμασίας. Ωστόσο, για τους κατοίκους Πατρών η προετοιμασία θα γίνει στο κλιμάκιο επίλεκτων αθλητών με τον ομοσπονδιακό προπονητή Σωτήρη Ζήκο, ενώ για τις αθλήτριες της Βόρειας Ελλάδας η προετοιμασία θα γίνει στο σωματείο τους μετά από συνεννόηση των σωματειακών προπονητών με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των γυναικών Κωνσταντίνο Κωστόπουλο. Παρακάτω οι 13 αθλητές, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα:

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ:

Γιάννης Σγουρόπουλος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Δημήτρης Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

Γιάννης Δαμιανής (Α.Σ. Αετοί Πόλης)

Μιχάλης Διαμαντόπουλος (Γ.Σ. Άρης Βούλας)

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ:

Ελισάβετ Τέρπου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Ιωάννα Γερασιμάτου (Α.Ο. Ταταύλα)

Θεοδώρα Βασιλειάδου (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ:

Ιάκωβος Αϊβατίδης (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

Παναγιώτης Αδριανός (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

Σωκράτης-Βησσαρίων Γιαννούτσος (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:

Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

Χρυσή Φωτιάδου (Ο.Ε.Α. Φλώρινας)