Ιταλικά δημοσιεύματα για διαζύγιο Τοροσίδη με Μπολόνια και επιστροφή του Ξανθιώτη στα πάτρια εδάφη

 

Για επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό κάνουν, εκ νέου, λόγο μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας από την Παρασκευή (8/6).

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της «Corriere di Bologna», αναφέρει πως ο έμπειρος πλάγιος αμυντικός μπορεί να φύγει από την Μπολόνια, με τον Ολυμπιακό να εκφράζει ενδιαφέρον. Όπως γράφουν οι Ιταλοί, οι «ροσομπλού» κάνουν ξεκαθάρισμα στο ρόστερ τους και ένας από τους δύο δεξιούς μπακ Κραφτ και Τοροσίδη αναμένεται να αποχωρήσει.

Στην ιταλική ομάδα δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να ανανεώσουν το συμβόλαιό του 32χρονου δεξιού μπακ, το οποίο λήγει φέτος το καλοκαίρι, ωστόσο φέρεται να υπάρχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο από την πλευρά της Μπολόνια. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Τοροσίδης αφενός φαίνεται ότι θα πάρει συναινετικό διαζύγιο με την ιταλική ομάδα, όπου βρίσκεται από τις αρχές του 2016, αφετέρου θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με όποια ομάδα επιθυμεί.

Ήδη μάλιστα το ίδιο ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να εντάξει και πάλι στο δυναμικό του τον πρώην αρχηγό του αλλά και ενδιαφέρον του ίδιου του παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο «Τόρο» αυτήν την περίοδο κάνει διακοπές στην Ξάνθη και πρόκειται να αγωνιστεί την Κυριακή στο φιλικό προς τιμήν του πρώην συμπαίκτη του στα ΤΕΠ της Ξάνθης αλλά πλέον το σενάριο για επιστροφή στον Ολυμπιακό παίζε δυνατά.

Ο Τοροσίδης, τη φετινή περίοδο είχε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα οι 10 από τις οποίες ως βασικός και μία στο Κύπελλο Ιταλίας ενώ η ιταλική ομάδα τερμάτισε στην 15η θέση, μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το ίδιο ρεπορτάζ της εφημερίδας από την Μπολόνια τονίζει ότι παρελθόν θα αποτελέσει από την τοπική ομάδα και ο έτερος Έλληνας της ομάδας, ο σέντερ μπακ Μάριος Οικονόμου, που αγωνίστηκε στην τελευταία σεζόν δανεικός σε Σπαλ και Μπάρι, χωρίς να αναφέρει, ωστόσο, ονόματα ομάδων που μπορεί να ενδιαφερθούν για τον 25χρονο αμυντικό.