Νταμπλ σε 100 και 200 μέτρα για τον Μιχάλη Παπουτσόγλου του Διομήδη Ξάνθης στο Καυτανζόγλειο

 

Η παρουσία του Διομήδη Ξάνθης στο μίτινγκ «Νίκος Κοτσίδης» που διοργανώθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο νεαρός Μιχάλης Παπούτσογλου κέρδισε την πρώτη θέση τόσο στα 100 μέτρα όσο στα και 200 μέτρα εφήβων ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία της Χρύσας Βασιλειάδου στα 800 μέτρα Κορασίδων όπου με νέο ατομικό ρεκόρ κέρδισαν την πρόκριση στο Πανελλήνιο.

Η σχετική ενημέρωση του Διομήδη Ξάνθης αναφέρει:

«Αγωνιστική δράση με την συμμετοχή δυο αθλητών μας είχαμε σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου (9/6/2018) για τον σύλλογο μας και πάλι στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη στη διοργάνωση «Νίκος Κοτσίδης», την ευθύνη της οποίας έχει ο Αίολος Μακεδονιας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Ο Μιχάλης Παπουτσόγλου αγωνιζόμενος ως έφηβος, συμμετείχε στο αγώνισμα των 100 και 200 μέτρων Ανδρών και η Χρυσούλα Βασιλειάδου αγωνιζόμενη ως Κορασίδα συμμετείχε στο αγώνισμα των 800 μέτρων Γυναικών. Συγκεκριμένα ο Μιχάλης στο αγώνισμα των 100 μέτρων σημείωσε νέα επιτυχία πανηγυρίζοντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κούρσα πετυχαίνοντας χρόνο 10:93. Στο αγώνισμα των 200 μέτρων Ανδρών, τερμάτισε και πάλι πρώτος και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τρέχοντας την απόσταση σε χρόνο 21:95. Η Χρυσούλα αγωνιζόμενη στο αγώνισμα των 800 μέτρων Γυναικών, σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ τρέχοντας την απόσταση σε χρόνο 02:26 που τις δίνει πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων. Ευχαριστούμε τον προπονητή μας και τα παιδιά μας, Χρυσούλα και Μιχάλη που για ακόμη μια φορά με τις διακρίσεις τους αυτές έκαναν τον σύλλογο μας υπερήφανο. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές αντίστοιχες επιτυχίες στο μέλλον».