Κερδίστε άλμπουμ της Panini με όλα τα αυτοκόλλητα για να τα συμπληρώσετε

 

Το Μουντιάλ της Ρωσίας ξεκινάει την προσεχή εβδομάδα και όλοι, μικροί και μεγάλοι, θα κάνουμε τη συνήθεια που έγινε λατρεία. Δηλαδή να συμπληρώσουμε το λατρεμένο άλμπουμ της PANINI.

32 χώρες και 736 ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και εμείς θα τους αναζητήσουμε μέσα από την PANINI, η οποία κάνει το απόλυτο καλοκαιρινό δώρο στους αναγνώστες του ThrakiSportS, χαρίζοντας συμπληρωμένα άλμπουμ PANINI 2018 FIFA WORLD CUP.

Μάλιστα, επιλέξαμε να τα αποκτήσετε μέσω ενός πολύ ξεχωριστού τρόπου. Συμμετέχοντας στην νέα τρέλα που καθιερώνει φέτος για πρώτη φορά πανελληνίως το ThrakiSportS. Χωρίς κληρώσεις και λοιπές διαδικασίες, θα τα κερδίσουν οι πρώτοι της βαθμολογίας στο ThrakiSportS World Cup Predictor.

Ελάτε και εσείς στην μεγάλη παρέα μας, κάντε τις προβλέψεις σας για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου και «κοντραριστείτε» με τους άλλους αναγνώστες του ThrakiSportS αλλά και με χιλιάδες χρήστες από όλον τον κόσμο.  

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό). Θα διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ και οι πρώτοι της ειδικής βαθμολογίας από όσους μετέχουν ειδικά στο Pool του ThrakiSportS, θα κερδίσουν συμπληρωμένα άλμπουμ από την Panini.

Σε όσους αποδειχθούν σωστοί «μάντεις», ετοιμάζουμε και άλλα συμβολικά δωράκια που θα ανακοινωθούν εντός των ημερών και είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσουν. Τα άλμπουμ της Panini είναι τα πρώτα που ανακοινώνονται για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας! Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ