Volley League: Τριετές συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό στον Κουμεντάκη που κάνει προπονήσεις στην Αλεξανδρούπολη

 

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο οποίος δεν παρακολούθησε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας στην Κάρυστο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνει να του ξεφύγει η φυσική κατάσταση.

Ο Εβρίτης παίκτης πραγματοποιεί καθημερινά στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος ατομικές προπονήσεις, ώστε να διατηρηθεί στο υψηλό επίπεδο που επιθυμεί. Παράλληλα, εξετάζει τις προτάσεις για το μέλλον του, αφού μετά από χρόνια σε Ιταλία και Πολωνία, το τελευταίο εξάμηνο επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα παραμείνει εκεί.

Οπως έχει γράψει από την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS, ψήνεται πρόταση του Ολυμπιακού, ειδικά μετά την λύση της εκκρεμότητας με τον προπονητή Φερνάντο Μουνιόθ, που θα παραμείνει για άλλα δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου του Πειραιά. Τελικά αυτή η πρόταση έχει γίνει και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αρκετά έγκυρου σε αυτά τα θέματα Στέφανου Λεμονίδη, «έγινε πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Κουμεντάκη, που θα κατηφορίσει στον Πειραιά, αν ο μάνατζερ του έχει λογικές απαιτήσεις και δεν επιμένει στις χρηματικές υπερβολές που αξίωσε τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στον Ολυμπιακό».

Από την κατάληξη της υπόθεσης Κουμεντάκη πάντως θα εξαρτηθεί και το όνομα του διαγώνιου για τον Ολυμπιακό. Αν πάει στον Πειραιά ο Θρακιώτης παίκτης, θα αναζητηθεί διαγώνιος-σφυρί που θα τελειώνει τις ψηλές μπάλες, κάτι που έκανε φέτος ο Αλεξίεφ. «Ο Οιβάνεν ήταν από τους κορυφαίους των τελικών, καθώς στη γρήγορη μπάλα είναι ασυναγώνιστος, στις χαλασμένες μπάλες όμως χρειάζεται ένας παίκτης είτε ακραίος, είτε διαγώνιος με αποτελεσματικά ποσοστά», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.