ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Η κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον προπονητή της Θύελλας Φερών Άγγελο Κεκέ

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας πεντάδας του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Είναι κάτι που επιχειρούμε για πρώτη φορά, ζητώντας από το αναγνωστικό κοινό και τους 12 προπονητές των ομάδων του ανατολικού ομίλου που μετείχαν οι ομάδες της Θράκης να κληθούν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς πεντάδα (ο Ηρακλής Καβάλας που ήταν η 13η ομάδα του ομίλου αποχώρησε πρόωρα).

Διευκρινίζουμε ότι ο λόγος που περιοριστήκαμε στον δικό μας όμιλο είναι επειδή πρώτον αυτός μας αφορά ως ThrakiSportS, δεύτερον επειδή μόνο για αυτόν μπορούμε να έχουμε πλήρη εικόνα όπως και οι προπονητές και τρίτον, επειδή αποδείχθηκε ότι ήταν ο ισχυρός όμιλος του πρωταθλήματος αφού από αυτόν προήλθαν στα πλέι οφ και οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα για την καλύτερη πεντάδα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη πεντάδα του Άγγελου Κεκέ, προπονητή της Θύελλας Φερών που με απολογισμό 7 νίκες και 15 ήττες τερμάτισε στην 10η θέση του πρωταθλήματος:

1. Play Maker: Γιώργος Παπαζώτος (Αστέρας Καβάλας)
2. Shooting Guard:  Μιχάλης Κουμπάνης (Λεύκιππος Ξάνθης)
3. Small Forward:  Φρατζέσκος Χρήστου (Λεύκιππος Ξάνθης)
4. Power Forward: Θοδωρής Σταμπουλής (Λεύκιππος Ξάνθης)
5. Center:  Βασίλης Στασινόπουλος (Δημοκρίτειο Κομοτηνής)