Θαυμαστής του Λουτσέσκου ο Ρουμάνος νέος προπονητής του κυπελλούχου ΠΑΟΚ

 

Ο Ρουμάνος Σέρτζιο Στάνκου ανακοινώθηκε την Τρίτη ότι θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά την απόρριψη της πρότασης του δικεφάλου από τον Σάκη Μουστακίδη.

Στην πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του ΠΑΟΚ στην ρουμανική ιστοσελίδα “gsp.ro” και αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δύο ρουμάνοι θα είναι προπονητές σε δύο ομάδες του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην τεχνικό της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου, αν και διευκρίνισε ότι δεν είχε ως τώρα την ευκαιρία να τον γνωρίζει από κοντά.

«Είναι μια τιμή για μένα να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Ράζβαν Λουτσέσκου , ένα όνομα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα αλλά τώρα που είμαστε στον ίδιο σύλλογο θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε! Ελπίζω να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, και οι δύο», είπε ο Στάνκου.

Για τους λόγους που επέλεξε να εργαστεί στον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Για εμένα είναι μια καινούργια πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό κλαμπ στην Ελλάδα, ένας σύλλογος ξακουστός στην Ευρώπη. Σίγουρα είναι ένα βήμα μπροστά για εμένα. Δεν μπορούσα να αρνηθώ την ευκαιρία να προπονήσω τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας σύλλογος με ξεκάθαρους στόχους. Θέλει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το League Cup. Υπάρχει μια συνεχόμενη πίεση και το γνωρίζω καλά αυτό».