ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Η κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Σταμάτη Τσιακίρη του Έβρου Σουφλίου

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας πεντάδας του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Είναι κάτι που επιχειρούμε για πρώτη φορά, ζητώντας από το αναγνωστικό κοινό και τους 12 προπονητές των ομάδων του ανατολικού ομίλου που μετείχαν οι ομάδες της Θράκης να κληθούν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς πεντάδα.

Διευκρινίζουμε ότι ο λόγος που περιοριστήκαμε στον δικό μας όμιλο είναι επειδή πρώτον αυτός μας αφορά ως ThrakiSportS, δεύτερον για αυτόν μπορούμε να έχουμε εικόνα όπως και οι προπονητές και τρίτον, επειδή αποδείχθηκε ότι ήταν ο ισχυρός του πρωταθλήματος αφού από αυτόν προήλθαν στα πλέι οφ και οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη πεντάδα του ΣταμάτηΤτσιακίρη, του ανθρώπου που εκτελεί καθήκοντα από έφορος μέχρι και προπονητής στον Έβρο Σουφλίου και προσπαθεί να διατηρήσει ζωντανό το άθλημα στον κεντρικό Έβρο:

1. Play Maker: Μιχάλης Γιαβρίδης (Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης)
2. Shooting Guard:  Μιχάλης Κουμπάνης (Λεύκιππος Ξάνθης)
3. Small Forward:  Φρατζέσκος Χρήστου (Λεύκιππος Ξάνθης)
4. Power Forward: Παναγιώτης Τσάμπης (Αστέρας Καβάλας)
5. Center:  Βασίλης Στασινόπουλος (Δημοκρίτειο Κομοτηνής)