Γ’ Εθνική: Συνεχίζει τα … “ψώνια” από την Θράκη ο Κεραυνός Πέρνης!

 

“Ψώνια” για μια ακόμη σεζόν από την Θράκη φάινεται πώς θα κάνει ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Καβάλας και περσινός κυπελλούχος Κεραυνός Πέρνης που έχοντας στο ρόστερ του πολλούς Θρακιώτες κυρίως από την Ξάνθη, είχε σημαντικές επιτυχίες.

Την πετυχημένη αυτή συνταγή φαίνεται πως θα ακολουθήσει και στην Γ’ Εθνική που αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος . Πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν πως η ομάδα της Πέρνης κινείται για νεαρό φορ που έκανε αίσθηση σε πρωτάθλημα της Θράκης. Το όνομα του δεν μπορεί ακόμα να ανακοινωθεί αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι o 20χρονος φορ βρισκεται στο στόχαστρο και ομάδας της Football League, οπότε μέεχρι να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της ομάδας η μετακινηση του στην Πέρνη θα πέι λίγο προς τα πίσω.

Υπενθυμίζεται ότι στην ομάδα της Πέρνης, είναι έντονο το Θρακιώτικο στοιχείο, αφού εκεί αγωνίζεται από το Γενάρη με τεράστια επιτυχία ο Ξανθιώτης γκολτζής, Γιώργος Κριεζής, αλλά και επίσης Ξανθιώτης και πρώην αρχηγός του Άρη Αβάτου, Σουκρηογλού Σουκρή. Ακόμα στην ομάδα του Κεραυνού παίζει ο πρώην παίκτης του Αβάτου Τάσος Δεσύλλας, αλλά και οι πρώην παίκτες των ακαδημιών του ΑΟΞ Προύντζος, Τζιβανόπουλος και Παπαστεργίου, ο Κομοτηναιος  Χρήστος Καρύδης και ο Δημήτρης Γιουργούσης, ενώ πρόπερσι στην ομάδα κυπελλούχος ήταν και ο Ξανθιώτης αμυντικός Νίκος Καλαμαρης που φετος συνέχισε στο Σελινο. Το ποιοι βέβαια θα συνεχίσουν θα φανεί τις επόμενες ημέρες.