Super League: Ο Ντίνας θα αγωνίζεται με την φανέλα του ΟΦΗ και τη νέα χρονιά

 

Μετά την ανανέωση των πρώην παικτών της Ξάνθης Μανώλη Παπαστεριανού και του Εβρίτη Δημήτρη Κομεσίδη ήρθε η σειρά του Κομοτηναίου Θανάση Ντίνα να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του ΟΦΗ για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 29χρονος Κομοτηναίος μέσος ήταν ένας από τους παίκτες – κλειδιά του φετινού ΟΦΗ, ιδίως από την στιγμή που πήγε στην ομάδα τον περασμένο Γενάρη. Βρίσκοντας τον καλύτερο εαυτό του με την ομάδα του Ηρακλείου κατάφερε να πετύχει 10 γκολ σε 16 εμφανίσεις. Ο πολυσύνθετος μέσος συναντήθηκε με τον Κώστα Καζανάκη και συμφώνησαν σε όλα. Επομένως θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα με την ασπίδα και την επόμενη σεζόν. Ο Ντίνας αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο στον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου καθώς αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που με την παρουσία του έδειξε ότι είναι βαρόμετρο στην μεσαία γραμμή της ομάδας του ΟΦΗ.

Οι ασπρόμαυροι ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ντίνα μέσω της σελίδας τους στο Facebook. Έγραψαν χαρακτηριστικά: «Κουπάτος και … Σουπερλιγκάτος με τον ΟΦΗ μας, ο Θανάσης Ντίνας! Και του χρόνου θα …πυροβολεί με τον ΟΦΗ μας, στην Σούπερ Λίγκ! Μπράβο Θανάση!».