Ποια είναι η καλύτερη ενδεκάδα της ΕΠΣ Θράκης; Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του ThrakiSportS και βοηθήστε στον «σχηματισμό» της…

 

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ροδόπης με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου να στέφεται πρωταθλητής μετά από 5  χρόνια κατακτώντας το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και να είναι η μοναδική ομάδα της Ροδόπης που θα αγωνιζεται την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Ο φετινός μαραθώνιος σε αυτό το ιδιαίτερο λόγω των πολλών φοιτητών πρωτάθλημα, που μπορούν να ανατρέψουν πολλές ισορροπίες και έκαναν ντεμπούτο ακόμα και το χειμώνα, είχε ενδιαφέρον από την αρχή των πλέι οφ, με τις δώδεκα ομάδες να αγωνίζονται ουσιαστικά δύο πρωταθλήματα, αφού τις αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας ακολούθησαν τα συναρπαστικά πλέι οφ όπου τέσσερις ομάδες είχαν βλέψεις τίτλου όπως και στα πλέι άουτ όπου σχεδόν στο φινάλε κρίθηκε η ομαδα που θα υποβιβαζόταν. Ωστόσο έκοψε πρώτη το νήμα η ομάδα του Κοσμίου που με πολύ μικρό μπάτζετ σε σχέση με τους ανταγωνιστές και στην ουσία με πρωτοετείς φοιτητές τα “μωρά” του Αιβάζη πανηγύρισαν ίσως το πιο γλυκό πρωτάθλημα και συναρπαστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης, όπου πρώτος σκόρερ και φέτος ήταν ο Αμέτ Ερκάν και ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή που ακολουθήθηκε στην ΕΠΣ Έβρου και στην ΕΠΣ Ξάνθης, το ThrakiSportS μπαίνει στην διαδικασία να αναδείξει την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος. Η διαδικασία της ανάδειξης της κορυφαίας ενδεκάδας θα γίνει με τον εξής τρόπο.

Εμείς ζητήσαμε από τον Ενωσιακό Προπονητή της ΕΠΣ Θράκης Σπύρο Κουτσογιάννη να μας υποδείξει τους κορυφαίους σε απόδοση κατά την γνώμη του παίκτες, οι οποίοι ξεχώρισαν σε κάθε θέση και θα αποτελούσαν τις… κλήσεις του σαν ενωσιακός προπονητής σε περίπτωση που έπρεπε να σχηματίσει την Μεικτή ΕΠΣ Θράκης σαν εκλέκτοράς της. Αυτές τις προτάσεις τις θέτουμε στην συνέχεια υπόψιν των 12 προπονητών των ομάδων της Α Κατηγορίας αλλά και του αναγνωστικού κοινού του ThrakiSportS.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία που θα μείνει ανοιχτή όπως έγινε και με τις ΕΠΣ Έβρου και Ξάνθης για μια εβδομάδα και πείτε μας την γνώμη σας για την κορυφαία ενδεκάδα της ΕΠΣ Θράκης την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Παίρνοντας ως βάση ένα σύστημα 4-3-3, εσείς ποιον θα ψηφίζατε ως καλύτερο τερματοφύλακα, ποιους τέσσερις παίκτες θα επιλέγατε για την άμυνα αυτής της ομάδας (δύο πλάγια μπακ και δύο στόπερ προφανώς) και ποιους τρεις κεντρικούς μέσους και τρεις επιθετικούς θα διαλέγατε για την dream team της Ροδόπης;

Παράλληλα με τις ψήφους των αναγνωστών, το ThrakiSportS έχει συγκεντρώσει και τις ψήφους των 12 προπονητών. Οι ψήφοι των προπονητών θα μετρήσουν κατά 50% για την ανάδειξη της ενδεκάδας του πρωταθλήματος ενώ οι ψήφοι των αναγνωστών του ThrakiSportS θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα κατά το υπόλοιπο 50%. Την επόμενη μέρα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψηφοφορίας το ThrakiSportS θα παρουσιάσει την κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης, όπως έκανε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου και Ξάνθης.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία…

https://gianniskart.polldaddy.com/s/Ψηφίστε-την-καλύτερη-ενδεκάδα-της-ΕΠΣ-Θράκης-για-τη-σεζόν-2017-2019