Οπαδοί θρακικής ομάδας της Βουλγαρίας ζητούν να μεταφερθεί η ομάδα τους στο πρωτάθλημα των Σκοπίων!

 

Η Πιρίν υποβιβάστηκε από την Α’ Κατηγορία της Βουλγαρίας, με οπαδούς της να καλούν την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της ΠΓΔΜ να δεχτεί την ομάδα τους στο δικό της πρωτάθλημα, καθώς θεωρούν ότι αδικείται κατάφωρα από τους διαιτητές.

«Αγαπητοί διοικούντες το ποδόσφαιρο της ΠΓΔΜ, οι οπαδοί της Πίριν σας καλούν να αποδεχθείτε την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της χώρα σας την επόμενη σεζόν.

Εδώ και είκοσι χρόνια η ομάδα μας υπόκειται στην αδικία των κακών διαιτητικών αποφάσεων στη Βουλγαρία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το Πιρίν είναι η περιοχή βόρεια των Σερρών. Το ίδιο όνομα έχει και ένα από τα τρία βουνά της νότιας Βουλγαρίας, τα άλλα δύο είναι η Ρίλα και η Ροδόπη. Πρόκειται για περιοχή που από τον 4ο αιώνα προ Χριστού είχαν εγκατασταθεί οι Θράκες, που θεωρούνται οι πρώτοι κάτοικοί του.

Για να καταλάβετε τι σημαίνει η πρόταση των οπαδών της Πιρίν, σκεφτείτε απλά μια ομάδα της περιοχής μας επειδή διαμαρτύρεται για την διαιτησία να δέχεται προτάσεις από τους οπαδούς της να πάει να παίξει σε πρωτάθλημα γειτονικής χώρας…