Νίκησε στη Κομοτηνή και πήρε προβάδισμα για πρόκριση στη Β’ Φάση ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης

 

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης ήταν ο νικητής της αναμέτρησης, με αυτόν της Ροδόπης στη Κομοτηνή και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στη Β’ Φάση του φετινού Πανελλήνιου πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων.

Μετά τις επιτυχίες με τις Μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης, ο κόουτς που έχει το «κοκκαλάκι» της νυχτερίδας, Τόλης Κουτρουλός ανέλαβε να καθοδηγήσει και την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου της Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα και η ομάδα τα πάει εξαιρετικά έως τώρα.

Μάλιστα το μεσημέρι του Σαββάτου, στο γήπεδο του Μίσχου αντίμετώπισε την ομάδα της Ροδόπης και κατάφερε να αποδράσει με το διπλό και το πολύτιμο τρίποντο, που της έδωσε σημαντικό πλεονέκτημα για την πρόκριση στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, αφού βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση με διαφορά μιας νίκης από τους «Κομοτηναίους».

Το σκορ άνοιξε στο 2ο, μόλις, λεπτό  ο Κυπαρισσούδης για την ομάδα της Ροδόπης που ξεκίνησε το ματς ιδανικά. Ιδανική όμως δεν ήταν η συνέχεια για τους γηπεδούχους, αφού η ομάδα της Ξάνθης ισοφάρισε αρχικά στο 25′ με τον Αλεξιάδη και πήρε εν συνεχεία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Περισκόπιο» (από όπου και η φωτογραφί) το προβάδισμα με μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαλάογλου στο 47′.

Ένα προβάδισμα που δεν δυσκολεύθηκε να κρατήσει, αφού για τα 35 τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έπαιζε με παίκτη παραπάνω, λόγω τραυματισμού του Ντάσιου της Ροδόπης στο 65′. Άξιο αναφοράς και το γεγονός πως πριν ισοφαρίσει στο 25′, η Ξάνθη είχε τεράστια ευκαιρία να το κάνει πιο νωρίς και συγκεκριμένα στο 10′, αλλά ο Πουλακίδας απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Αργυρίου.

Δ.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ (Γιάννης Ίτσας): Πουλακίδας, Οικονόμου, Καρά Χουσέϊν Μουσταφά (45΄ Αραμπατζής), Δαλματζής, Κρεβούρης, Ντάσιος, Τσορπίδης (55΄ Γεωργιάδης), Μοσχάκης, Κυπαρισούδης, Ιτσας, Γκάζος (45΄ Κουκουρής).

Δ.Σ. ΞΑΝΘΗΣ (Απόστολος Κουτρουλός): Παυλίδης (38΄ Καραμανάβης), Κέλλης, Τσαρδακλής, Φίλος, Τουμπάν Τουράν (87΄ Πατεράκης), Καμζά Μουζαφέρ, Αργυρίου, Μπρατίδης (68΄ Ναθαναηλίδ