LIVE από τις Σέρρες για τα πλέι οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Πανσερραϊκός – Δημοκρίτειο Κομοτηνή

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και το Δημοκρίτειο Κομοτηνής, τρίτο και τελευταίο παιχνίδι για την προημιτελική φάση των πλέι οφ του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορέσετε να πληροφορηθείτε την εξέλιξη στον τρίτο αγώνα της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Δημοκρίτειο Κομοτηνής.

Ώρα 17:38  Η αναμέτρηση ξεκινά στις 18:00 και από αυτήν θα προκύψει ο αντίπαλος του Λεύκιππου Ξάνθης στον ημιτελικό της Τετάρτης σε έδρα που θα αποφασιστεί ανάλογα με το σημερινό αποτέλεσμα.

Ωρα 17:42 Ο Λεύκιππος απέκλεισε με δυο νίκες το Παγγαίο ενώ Πανσερραϊκός και Δημοκρίτειο έχουν από μια σχετικά εύκολη νίκη ο καθένας στην έδρα τους και καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους σε ματς – τελικό.

Ωρα 17:46  Ο αγώνας επρόκειτο αρχικά να διεξαχθεί την περασμένη Τετάρτη ώστε σήμερα να είχαμε τον ημιτελικό αλλά δεν έγινε λόγω απουσίας αξιολογημένων διαιτητών

Ωρα 17:51  Αλλωστε ο Μπητης που είναι πρώτος σφύριξε την τετάρτη το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ενώ στο ματς στις Σέρρες δεύτερος διαιτητής είναι ο Μπακάλης, επίσης της Ανατολικής Μακεδονίας.

Ωρα 17:57  Τζάμπολ σε λιγο στην αναμέτρηση, θα έχουμε διαρκή ενημέρωση για την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ώρα 18:03 Να αναφέρουμε ότι χορηγός της μετάδοσης από την πόλη της Κομοτηνής είναι το βιβλιοχαρτοπωλείο Δημοκρίτειο του Τάκη και της Ιωάννας Δολιανίτη, στην οδό Δημοκρίτου 7Α. Ένας χώρος  750 τ.μ  που αγκαλιάζει τις ανάγκες του σύγχρονου αναγνώστη και, με άξονα το βιβλίο, διαμορφώνει ένα ζωντανό σημείο συνάντησης, που συνδέει καθημερινά τους αναγνώστες και τους φίλους της τέχνης με τα βιβλία και τους δημιουργούς , με τις ιδέες, τα ρεύματα και τις τάσεις της εποχής μας. Πλέον διαθέτει και ηλεκτρονικά τις υπηρεσίες του μέσα από την διεύθυνση www.dimokriteio.gr (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:11 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:19  Χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:22  Εχουμε στις Σέρρες λήξη πρώτου δεκαλέπτου και καλό ξεκίνημα για το Δημοκρίτειο που είναι μπροστά με ένα καλάθι. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Πανσερραϊκός – Δημοκρίτειο Κομοτηνής 14-16

Ωρα 18:27  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 18:33  Κακό ξεκίνημα στο δεύτερο δεκάλεπτο για το Δημοκρίτειο. Είμαστε 5’32” πριν το τέλος του ημιχρόνου και πλέον ο Πανσερραϊκός έχει πάρει κεφάλι στο σκορ και προηγείται με 30-22, δηλαδή επιμέρους σκορ σε αυτά τα 4,5 λεπτά αυτής της περιόδου είναι 16-6.

Ωρα 18:35  Στο δεύτερο ημίχρονο θα έχουμε πιο συχνή ενημέρωση από τις Σέρρες, πριν πάμε όμως στο τέλος του ημιχρόνου πάμε και στον τελευταίο μας χορηγό για σήμερα.

Ωρα 18:41  Χορηγός της σημερινής μετάδοσης λοιπόν είναι και οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας. Ελάτε να απολαύσετε την ομορφιά της άγριας φύσης, του αρχαιολογικού χώρου και την απέραντη θέα στο Θρακικό Πέλαγος, σε μια κατασκήνωση όπου οι αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες έχουν μεγάλη ποικιλία, ώστε να καλύπτουν τα ενδιαφέροντα όλων των παιδιών. Η κατασκήνωση είναι συμβεβλημένη με όλα τα ασσφαλιστικά ταμεία και ΟΑΕΔ. Μπορείτε να αναζητείστε περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2531 028777 και 6932 416612, στην ιστοσελίδα των Πέτρινων Κατασκηνώσεων Μαρώνειας με ένα κλικ ΕΔΩ, ενώ πάντα ένας τρόπος επικοινωνίας είναι και μέσω facebook με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 18:45 Ανατρέπει την αρνητική κατάσταση στο τέλος το Δημοκρίτειο και μειώνει σε απόσταση τριπόντου την διαφορά στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Πανσερραϊκός – Δημοκρίτειο Κομοτηνής 37-34.

Ωρα 18:49  Οικονομακης και Στασινόπουλος οι δύο παίκτες της Δήμητρας Δόλωμα που σήκωσαν στο τέλος το βάρος της ανατροπής και με επιμέρους σκορ 14-7 στο τελευταίο πεντάλεπτο έφεραν τους φοιτητές σε απόσταση ενός σουτ στο τέλος του ημίχρόνου.

Ωρα 18:53  Θυμίζουμε ότι ο νικητής αυτού του αγώνα θα προκριθεί στο φάιναλ φορ του φετινού πρωταθλήματος ανδρών και θα αντιμετωπίσει τον Λεύκιππο Ξάνθης την ερχόμενη Τετάρτη.

Ωρα 18:57  Στον άλλο ημιτελικό αναμετρώνται αύριο Κυριακή στις 19:30 στο Αμοιρίδειο της Ξάνθης ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Αστέρας Καβάλας.

Ωρα 19:01 Και ο Εθνικός και ο Αστέρας χρειάστηκαν επίσης τρίτο ματς, την περασμένη Τετάρτη, για να αποκλείσουν τις αντιπάλους τους.

Ωρα 19:04  Η έκπληξη ασφαλώς ήταν ο Εθνικός που έσπασε την έδρα του ΚΑΟΔ, της ομάδας που είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον δυτικό όμιλο και θεωρούνταν φαβορί για τον τελικό.

Ωρα 19:07  Ο Αστέρας Καβάλας από την πλευρά του απέκλεισε τον ΑΟ Σερρών στους τρεις αγώνες αλλά εκμεταλλευόμενος την έδρα του.

Ωρα 19:09  Στο παιχνίδι μας έχουμε φτάσει στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου, 5:08 για την ακρίβεια και το Δημοκρίτειο περνά με έναν πόντο μπροστά και προηγείται του Πανσερραϊκού με 40- 41.

Ωρα 19:13  Όπως γίνεται αντιληπτό αν το Δημοκρίτειο νικήσει στις Σέρρες, στο φάιναλ φορ θα μετέχουν τέσσερις ομάδες από τον Ανατολικό Όμιλο και θα έχουν αποκλειστεί όλες οι ομάδες του Δυτικού Ομίλου.

Ωρα 19:17  Απομένουν 2:07 για το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και είναι 43-48 μπροστά το Δημοκρίτειο, οι φοιτητές προηγούνται με πέντε πόντους. Για να δούμε…

Ωρα 19:21  Μπροστά με ένα καλάθι το Δημοκρίτειο στο τέλος της τρίτης περιόδου και πάμε για ένα δραματικό τελευταίο δεκάλεπτο. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Πανσερραϊκός – Δημοκρίτειο Κομοτηνής 50 – 52

Ωρα 19:26  Μένουν 7:18 για λήξη της αναμέτρησης και με ένα ιδανικό ξέσπασμα στο ξεκίνημα οι φιλοξενούθμενοι προηγούνται με οκτώ. 53-61 το Δημοκρίτειο μπροστά μέσα στις Σέρρες.

Ωρα 19:29  Η αγωνία στο κατακόρυφο και για τον Σωτήρη Κοκκινόπουλο και τους παίκτες του που περιμένουν να δουν τον αντίπαλό τους την Τετάρτη.

Ωρα 19:34  Το Δημοκρίτειο δείχνει να καθαρίζει την πρόκριση! Μένουν 3:29 για λήξη του αγώνα και με την  μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ, 53- 70, προηγείται του Πανσερραϊκού το Δημοκρίτειο!!!

Ώρα 19:39 Μειώνουν λίγο οι Σερραίοι 1:02 πριν το τέλος με 64-75, αλλά τίποτα δεν αλλάζει.

Ώρα 19:46 Λήξη αγώνα. Το Δημοκρίτειο είναι στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατο Λεύκιππο. Τελικό αποτέλεσμα: Πανσερραϊκός – Δημοκρίτειο Κομοτηνής 67-78

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας αλλά και εσας που μας παρακολουθήσατε σε μια ακόμη μεταδοσή του ThrakiSportS, σε μια ακόμη μπασκετική μας μετάδοση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Αυριο οι μπασκετικές μεταδόσεις θα έχουν συνέχεια, με τους αγώνες των ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης  με τον Αστερα Καβάλας στον πρωτο ημιτελικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αλλά και του τελικού παραμονής της Ασπίδας Ξάνθης στον Λαγκαδά…