ΕΠΣ Θράκης: Τίμησε τον “πρωταθλητή” αλλά αντίπαλο Γιώργο Δίγκα ο Μεγας Αλεξανδρος Ιάσμου που …ψάχνει προπονητή

 

Μπορεί ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου Ανέστης Σπυριάδης να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μετά την παραίτησή που είχε γνωστοποιήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να ανακοινωσουν τον αντικαταστάτη του πριν τον αγώνα με την Δόξα Σώστη, ωστοσο πριν την έναρξη του αγώνα τίμησαν τον πρωην προπονητή τους και αντίπαλο με την Γρατινή Γιώργο Δίγκα.

Μπορεί ο Δίγκας να τους … “έκλεισε” το σπίτι με την ισοπαλία με 1-1, βάζοντας “φρένο” στα όνειρα του Μέγα για πρωτάθλημα μετά από 5 σχεδόν χρόνια, ωστόσο οι επιτυχίες που είχε με την ομάδα δεν ξεχνιούνται και οισχέσεις του με τους ανθρώπους της ομάδας ήταν και παραμένουν άριστες, οι οποίοι του χάρισαν την φανέλα με το νούμερο 12.

Τώρα έαν τον έκαναν και νύξη και για τον “ορφανό” πάγκο τους  μετά την αποχώρηση Σπυριάδη, για φέτος ή για την νέα χρονιά ο χρόνος θα δείξει, αν και η λογική λεει ότι για 10 μέρες για το φινάλε του πρωταθληματος πιθανότατα ο Βιόπουλος και πάλι θα κουτσάρει την ομάδα.

Η όμορφη ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου: Τιμούμε τους ανθρώπους που βοήθησαν τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου από οποιοδήποτε πόστο.