Στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Maxibasketball οι ομάδες της Ξάνθης και της Κομοτηνής

 

Καθώς ήδη τρέχουν οι πρώτες αγωνιστικές του 25ου Πρωταθλήματος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης, πλησιάζουν και οι μέρες για το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Maxibasketball που θα φιλοξενηθεί στην συμπρωτεύουσα κατά το τριήμερο 25, 26 και 27 Μαϊου.

Στο πρωτάθλημα θα γίνουν αγώνες σε έξι ηλικιακές κατηγορίες 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+ και θα συμμετάσχουν 27 ομάδες από 10 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, ανάμεσά τους και την Ξάνθη και την Κομοτηνή. Οι περιοχές αναλυτικά είναι: Αγρίνιο, Αθήνα, Βέροια, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κομοτηνή, Λάρισα, Ξάνθη και Χίος.

Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει στους αγώνες με οκτώ ομάδες που ήδη έχουν αρχίσει να στελεχώνονται. Κάτι τέτοιο ισχύει όμως και με τους Παλαιμάχους της Ξάνθης και της ΑΕ Κομοτηνής.

Όλοι ελπίζουν ότι το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Maxibasketball (Μπάσκετ Βετεράνων) θα αποτελέσει για μια ακόμη φορά παράδειγμα για όλους όσον αφορά τη Δια Βίου Άσκηση – Άθληση καθώς και το Ευ Αγωνίζεσθαι.