ΕΠΣ Θράκης: “Φρένο” στα όνειρα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου για πρωτάθλημα έβαλε η ελλιπής Δόξα Γρατινής

 

Το παιχνίδι της αγωνιστικής έγινε στον Ίασμο, όπου κόντρα σε όλα τα προγνωστικά αφού η Δόξα Γρατινης παρατάχθηκε με 12 μόλις παίκτες στην αποστολή απέσπασε ισοπαλία από τον γηπεδούχο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου που μάλιστα ισοφάρισε στο φινάλε και τον κράτησε 4 βαθμούς μακριά από το πρωτοπόρο Κόσμιο τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Οι γηπεδούχοι που ήθελαν οπωσδήποτε την νίκη μπήκαν δυνατά και με τον Παπαρούνα απείλησαν αλλα το σουτ απο καλή θέση πέρασε άουτ. Ο Ιασμος είχε καποια καλά σουτ με τον Παπαρούνα και τον Βιόπουλο, αλλα η Δόξα Γρατινής που παρά τις απουσίες της παρέταξε μια αξιοπρεπή εντεκάδα χτύπησε στην κόντρα και στο 25′ με το πρώτο του τέρμα του Χατζίδη με πλασέ με τους φιλοξενούμενους και το έκτο του συνολικά (5 με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής), πάγωσε τους γηπεδούχους κανοντας το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Μέγας πίεσε έχασε καποιες ευκαιρίες, του ακυκύρωθηκε ένα τέρμα με τον Καραπάτσιο από τον Δρακίδη για να φτάσουμε στο φινάλε της αναμέτρησης όταν ο έμπειρος Ζουμπιάδης με αυτογκολ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του αιφνιδιάζοντας τον Μπουτσακτσή κάνοντας το τελικό 1-1 (φώτο Περισκόπιο).

Πλέον ο Ίασμος που βρίσκεται στο -4 από την κορυφή, καλείται στα τρια τελευταία ματς με Σώστη, στις Σαπες με την Ελπίδα και στο Κόσμιο να κάνει το απόλυτο, ενώ ο ΠΑΟΚ Κοσμίου να στραβοπατήσει πριν το ντερμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Μέγα Αλέξανδρο στο Κόσμιο.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος (60′ Καραμπάτσιος), Βιόπουλος, Χουσεΐν Σαλιμ (46′ Γιαννακιτσίδης), Λειβαδιώτης, Ντεμερτζίδης, Χουσεΐν Χιλμη, Κλης, Παπαρούνας, Αντωνιάδης, Ρομπέρ

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Δίγκας): Μπουτσακτσή Εφτούν, Μαγκούτας, Λεγάτος, Παπαχρόνης, Ζουμπιάδης, Χατζάκης, Πασχάλης, Χατζίδης, Μπόζης, Κυριακόπουλος, Σεφκέτ Σελήμ.