Ξεμούδιασμα με φιλική ισοπαλία στη Δράμα με την Δόξα για τον ΑΟΞ

 

Το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Δράμας, η Ξάνθη αντιμετώπισε την τοπική Δόξα, οδεύοντας προς το φινάλε των φετινών της υποχρεώσεων, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες.

Ο Μίλαν Ράσταβατς είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε στο παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Ο Έρικ Γέντρισεκ στο 19ο λεπτό έκανε το 0-1 για την ξανθιώτικη ομάδα ενώ η Δόξα ισοφάρισε στο 56′ με τον Στεφάνοβιτς.

Συγκεκριμένα στο 19′ ο Τζουρίτσοβιτς έκλεψε τη μπάλα από τον Δημήτρη Σιώπη και έσπασε ωραία στον Γέντρισεκ, ο οποίος βγήκε από αριστερά απέναντι στον Βούρα και τον πλάσαρε, με τη μπάλα να βρίσκει αρχικά στο κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία να καταλήγει στα δίχτυα της Δόξας.

Η ομάδα της Δράμας προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ της Ξάνθης, όταν στο 38′ ο Ριζογιάννης εκτέλεσε ένα κόρνερ με τον Γουνδουλάκη να πιάνει μια δυνατή κεφαλιά, αλλά τον Γκαραβέλη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το 0-1 υπέρ του ΑΟΞ.

Στην επανάληψη, και την πρώτη ουσιαστικά φάση της η ομάδα της Δόξας Δράμας ισοφάρισε το σκορ, με σκόρερ τον Στεφάνοβιτς που στο 56′ βγήκε απέναντι στον Γκαραβέλη και τον πλάσαρε εύστοχα. Λίγο μετά είχαμε δύο ευκαιρίες εκατέρωθεν για τις ομάδες, με τον Νατσιόπουλο και τον Μεχία αντίστοιχα, αλλά καμία δεν κατέληξε στα δίχτυα κι έτσι οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν τελικά ισόπαλες με σκορ 1-1.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Βούρας, Ριζογιάννης, Όστοϊτς, Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης, Σιώπης, Γκότοβος, Βιτλής, Μπαϊκαρά, Κάσες, Λίτσκας

Έπαιξαν και οι: Μένκα, Νατσιόπουλος, Σταματόπουλος, Καπνίδης, Ντατίδης, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Βαλλιάνος, Μαρκόπουλος, Στεφάνοβιτς, Αρναρέλλης.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Τζουρίτσκοβιτς, Συλλά, Γέντρισεκ, Καμαρά, Φασίδης, Κασάδο, Κίκε, Λουσέρο. Στο ξεκίνημα της επανάληψης πέρασαν οι: Ντε Λούκας, Μεχία, Σουλεϊμάν Οκάν

Έπαιξαν και οι: Σταθάκης, Ορφανίδης, Σαμπανίδης, Χατζητερζόγλου.