Πένθος στην Ελληνική Γυμναστική! ”Έφυγε” η πρωην αθλήτρια του ΟΕΓΑ Χριστίνα Ντάκα

 

H οικογένεια της ελληνικής γυμναστικής και ο ΑΟΕΓΑ πενθεί για την απώλεια της Χριστίνας Ντάκα, η οποία «έφυγε» τόσο πρόωρα από κοντά μας, έπειτα από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Η εκλιπούσα αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή της στην γυμναστική, αφού υπήρξε πρωταθλήτρια της ενόργανης στην Αλεξανδρούπολη, ενώ αργότερα εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη και εργάστηκε ως διοικητικός υπάλληλος της Ε.Γ.Ο. μέχρι το τέλος, φωτίζοντας με το χαμόγελό της τα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 15:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν έναν ξεχωριστό άνθρωπο.

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, αλλά και οι συνάδελφοι της Χριστίνας, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για τον χαμό της και τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια και τα συγγενικά της πρόσωπα. Αιωνία της η μνήμη…

H ανάρτηση του ΟΕΓΑ: «Αιωνία της η μνήμη!!! Μετά από μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο, αναπαύτηκε εν ειρήνη η Χριστίνα Ντάκα, πρώην αθλήτρια του ΑΟΕΓΑ και γραμματέας της ΑΕΣΓΒΕ. Η οικογένεια του ΟΕΓΑ εύχεται καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους της».

 width=