ΕΠΣ Έβρου: Στην Τούμπα ο Παναγιώτης Λογαράς, στην απονομή του Εθνικού την ίδια ώρα ο Χατζημαρινάκης

 

Το παρασκήνιο παραμένει έντονο στην ΕΠΣ Έβρου και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και τις εκλογές, που έχουν προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου. Στο πλαίσιο αυτό, ενδιαφέρον είχαν οι επιλογές που είχαν οι μέχρι τώρα αντίπαλοι στις αρχαιρεσίες.

Όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, με τα μέχρι τώρα δεδομένα δύο συνδυασμοί φαίνεται πως θα κατέβουν στις εκλογές, έχοντας ως επικεφαλής ο ένας τον μέχρι σήμερα γενικό γραμματέα της Ένωσης Παντελή Χατζημαρινάκη και ο άλλος τον Παναγιώτη Λογαρά.

Ο Παναγιώτης Λογαράς δήλωσε ότι κατεβαίνει ως ανεξάρτητος και χωρίς την στήριξη καμιάς ομάδας, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου η παρουσία του στον αγώνα – φιέστα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά, στο γήπεδο της Τούμπας. Ανέβασε σχετική φωτογραφία στο facebook έχοντας δίπλα του τον υπεύθυνο της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Ισαακίου Βασίλη Μπισιρόπουλο, που επίσης λέγεται ότι θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές στο πλευρό του Λογαρά.

Την ίδια στιγμή ωστόσο ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει δώσει το χρίσμα του στον Παντελή Χατζημαρινάκη. Ο απερχόμενος γενικός γραμματέας της ΕΠΣ εδώ και μήνες προετοίμαζε τις κινήσεις του και είχε ξεκαθαρίσει στα άλλα μέλη του απερχόμενου ΔΣ ότι δεν κατέβει μαζί τους στις εκλογές αλλά θα δοκιμάσει την τύχη του με ένα χωριστό ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Στην πορεία και ενώ αυτό είχε γίνει γνωστό, φέρεται να έλαβε και την υποστήριξη του ΠΑΟΚ.

Ο Χατζημαρινάκης πάντως την ίδια ώρα που πήγαινε στην Τούμπα ο Λογαράς, ο οποίος λογίζεται ως το βασικό αντίπαλο δέος της υποψηφιότητάς του αυτήν την στιγμή, έδινε το παρών στον αγώνα του Φώτης Κοσμάς στην Αλεξανδρούπολη ανάμεσα στον Ιπποκράτη και τον Εθνικό, που αποτέλεσε την φιέστα του τελευταίου για την κατάκτηση του τίτλου. Μάλιστα, με την ιδιότητα του γενικού γραμματέα του νυν ΔΣ έδωσε τα μετάλλια στους παίκτες και τους προπονητές του Εθνικού.