Super League: Με την ευχή να ξεμπερδέψουν σήμερα ξαναπαίζουν στη Λεωφόρο Παναθηναϊκός και Ξάνθη (19:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με την ελπίδα να μην… ανοίξουν και σήμερα οι ουρανοί, η Ξάνθη φιλοξενείται στις 19.00 το απόγευμα από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, στο παιχνίδι που διακόπηκε χθες στο 7ο λεπτό.

Με αυτόν τον αγώνα θα ολοκληρωθεί η σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League. Μια σεζόν τραυματική για τον Παναθηναϊκό αλλά που αφήνει πικρή γεύση και στην Ξάνθη, αφού ακόμα και αν νικήσει, έπειτα από τα αποτελέσματα της Κυριακής και τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο, το ευρωπαϊκό εισιτήριο έχει πετάξει για την Αρκαδία.

Συνεπώς το παιχνίδι είναι διαδικαστικού χαρακτήρα τόσο για το τριφύλλι, όσο και για τους Θρακιώτες, καθώς δεν ελπίζουν πλέον στην 5η θέση μετά τη χθεσινή νίκη του Αστέρα στο Αγρίνιο. Όπως είναι γνωστό η αναμέτρηση Παναθηναϊκού – Ξάνθης διεκόπη χθες στο 6’29”  και καιρού επιτρέποντος θα συνεχιστεί σήμερα από το ίδιο χρονικό σημείο στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αξίζει να αναφερθεί ότι το αποστραγγιστικό σύστημα της Λεωφόρου είναι από τα καλύτερα σε ελληνικά γήπεδα και χτες μισή ώρα μετά την καταρρακτώδη βροχή και ενώ ακόμα αυτή συνεχιζόταν, παρόλα αυτά ο αγωνιστικός χώρος είχε καθαρίσει. Έτσι Παναθηναϊκός και Ξάνθη ελπίζουν ότι σήμερα δεν θα προκύψουν ακραία καιρικά φαινόμενα και θα βγάλουν την υποχρέωση. Ειδικά η Ξάνθη που έχει και ταξίδι να κάνει.

Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν με τις συνθέσεις που ξεκίνησαν το χθεσινό αγώνα. Πάμε να τις θυμηθούμε:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟς (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Τζανδάρης, Κάτσε, Λουτσιάνο, Λουντ, Μυστακίδης, Δώνης.
ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σιλά, Σβάρνας, Κασάδο, Καμαρά, Ντουρίσκοβιτς, Ντε Λούκας, Γέντρισεκ, Φσίδης, Κάστρο.

ΘΥΜΗΘΕΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ