Volley League: Στην ρεσεψιόν του «Thalassa» είδε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης το 1-0 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ

 

Ισοπεδωτικός στο τελευταίο σετ μεν, αλλά αφού χρειάστηκε να παίξει τάι μπρέικ, ο Ολυμπιακός νίκησε στα πέντε σετ τον ΠΑΟΚ και έκανε το 1-0 στους φετινούς τελικούς της Volley League.

Οι 17 πόντοι του Κουμεντάκη δεν ήταν αρκετοί. Για τον ΠΑΟΚ έπαιξε ακόμα ως αναπληρωματικός λίμπερο ο Κωνσταντινίδης ενώ το ίδιο συνέβη για τους νικητές και με τον Δαρίδη, ενώ αγωνίστηκε και κέρδισε δυο πόντους και ο αειθαλής Ανδρέας Ανδρεάδης (αντιθέτως στον πάγκο παρέμεινε ο Παρασκευάς Τσέλιος).

Ο πρώτος τελικός μαγνήτισε τα βλέμματα των φίλων του βόλεϊ και είναι χαρακτηριστικό ότι στον Εθνικό έσπευσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου Thalassa Apartments, που ανήκει στην οικογένεια του λίμπερο της ομάδας Γρηγόρη Κοντοστάθη.

Εκεί βρέθηκαν ο Σάκης Μουστακίδης, ο Γιώργος Παπάζογλου, ο Δήμος Μαμούγκας και αρκετοί από τους παίκτες της ομάδας και άλλους φίλους του βόλεϊ. Η κερκίδα έγερνε κάπως υπέρ του Ολυμπιακού αλλά όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι από το χορταστικό θέαμα του πρώτου τελικού.

Αυτό είναι το δεύτερο ματς σε λίγες ημέρες ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που κρίνεται στα πέντε σετ. Όλοι συμφωνούν ότι αυτό είναι ένα δείγμα πως η ψαλίδα έχει κλείσει αρκετά και οι επόμενοι τελικοί αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Και στην Αλεξανδρούπολη αλλά κυρίως σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη…

 width=