Τέσσερα νέα πανελλήνια ρεκόρ και 21 μετάλλια για τους αθλητές του Κότινου στην Πτολεμαΐδα

 

Πολύ πετυχημένη η εμφάνιση που πραγματοποίησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου, στη 12η ανοιχτή κολυμβητική συνάντηση ΑμεΑ στην Πτολεμαΐδα, οι αθλήτριες και οι αθλητές του Α.Σ. ΑμεΑ «Κότινος».

Ο απολογισμός είναι πραγματικά εντυπωσιακός, αφού τα εννέα δελφινάκια της ομάδας κατέκτησαν επτά χρυσά μετάλλια με τέσσερα νέα πανελλήνια ρεκόρ, εννέα  αργυρά μετάλλια και πέντε χάλκινα, συνοδευμένα τα περισσότερα, με νέα ατομικά ρεκόρ!

Η Μαρία Κυριακίδου (κατηγορία S7-SM7-SΒ7), «έσπασε» τα χρονόμετρα, αφού στα τέσσερα από τα πέντε αγωνίσματα που έλαβε μέρος, κατέρριψε τα προηγούμενα πανελλήνια ρεκόρ (200 μ. μεικτή ατομική με 4’20″ 99, 100 μ. πρόσθιο με 2’28, 100 μ. ύπτιο με 2’01″ και 400 μ. ελεύθερο με 7’46″), κατακτώντας (και με τα 50 μ. ελεύθερο) συνολικά πέντε χρυσά μετάλλια

Ο Ραφαήλ-Γαβριήλ Μαλαδάκης (κατηγορία S10), κατέκτησε ένα χρυσό (100 μ. πεταλούδα) και τρία  αργυρά (στα 50 μ., 100 μ. & 400 μ. ελεύθερο) μετάλλια.

Η Μαρία Συναπίδου (κατηγορία S6), κατέκτησε ένα χρυσό (50 μ. ελεύθερο) και ένα αργυρό (100 μ. ύπτιο) μετάλλια

Η Μαρίνα-Νικολέτα Λαζαρίδου (κατηγορία S9-SM9-SΒ8), κατέκτησε τρία αργυρά (στα 100 μ. πρόσθιο, 100 & 400 μ. ελεύθερο) και δύο χάλκινα (στα 200 μ. μεικτή ατομική, 50 μ. ελεύθερο) μετάλλια.

Ο Αθανάσιος Ταλιατζής (κατηγορία S8), κατέκτησε ένααργυρό (100 μ. ύπτιο) και έναχάλκινο (100 μ. ελεύθερο) μετάλλιο.

Ο Νικόλαος Παπαδόπουλος (κατηγορία SΒ7), κατέκτησε ένα αργυρό (100 μ. πρόσθιο) μετάλλιο.

Ο Τηλέμαχος Πανταζίδης (κατηγορία S9), κατέκτησε δύο χάλκινα (στα 100 μ. & 400 μ. ελεύθερο) μετάλλια.

Πολύ ελπιδοφόρες τέλος, οι πρώτες συμμετοχές (χωρίς να έχουν αξιολογηθεί ακόμα για απόκτηση κατηγορίας), από την Μαρία Γρηγορίδη και Μαρία Ποτουρίδου.

Ο σύλλογος εκφράζοντας την χαρά του για τις επιτυχίες δήλωσε τα εξής:«Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στους αθλητές μας, που με τις επιδόσεις τους, μας δίνουν πολλές υποσχέσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ακολουθεί. 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους Προπονητές μας, που είναι πάντα δίπλα στους αθλητές τους, βοηθώντας τους σε κάθε προσπάθεια που κάνουν. Τη Δάφνη Δεληγιάννη, τη Γιώτα Αθανασίου, την Πασχαλίνα Κουπελίδου, τον Κώστα Χατζηπέτρου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here