Έτρεξε κατευθείαν από το Via Egnatia Run σε αγώνες Kick Boxing ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης (+photos)

 

Ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και νυν βουλευτής Έβρου της ΝΔ Αναστάσιος Δημοσχάκης προέρχεται από αθλητική οικογένεια και φροντίζει να το αποδεικνύει και ο ίδιος, όχι μόνο να επαναπαύεται στις δάφνες της κόρης του Ζωής που ήταν πρωταθλήτρια της κολύμβησης και του γιου του, που είναι γυμναστής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δημοσχάκης είναι ο μόνος από τους βουλευτές Έβρου που συμμετείχε στο Run Greece και μάλιστα έτρεξε στον λαϊκό αγώνα των 5 χιλιομέτρων και κατάφερε να τερματίσει,  κερδίζοντας έτσι το αναμνηστικό μετάλλιο με τη Νίκη της Σαμοθράκης.

Μάλιστα, με αυτό κρεμασμένο στο στήθος και τις φόρμες από τον αγώνα δρόμου, έσπευσε μετά και στην διεθνή διοργάνωση του Kick Boxing που πραγματοποιήθηκε επίσης την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη με πρωτοβουλία του Ιωάννη Ζάχου.

Μάλιστα, μιλώντας στο tvthrakiotis αποκάλυψε και την  μακροχρόνια φιλία  που τον συνδέει με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ Μιχάλη Τριανταφύλλου. Για τον λόγο αυτόν τον τίμησε με τιμητική πλακέτα η Πανελλήνια Ομοσπονδία. Οι φωτογραφίες είναι από το radiomax.