Volley League: Τέλος η σεζόν και… διακοπές για Εθνικό! Δεν θα γίνει ποτέ το ματς με τον Παναθηναϊκό!!!

 

Ποτέ δεν θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που αρχικά είχε οριστεί για τις 7.00 το βράδυ στην Κυψέλη αλλά μετά άλλαξε χωρίς καμία ειδοποίηση από την ΕΣΑΠ και εμφανίστηκε στο πρόγραμμά της ότι έπρεπε να γίνει την Κυριακή στις 4.00 το μεσημέρι.

Προφανώς δεν έγινε ούτε τότε και δεν θα γίνει ποτέ. Ο λόγος είναι ότι ο συγκεκριμένος αγώνας καθίσταται άνευ ενδιαφέροντος βαθμολογικού, αφού ήδη έχει γίνει γνωστό ποια ομάδα υποβιβάζεται και αυτό δεν θα αλλάξει όποιο αποτέλεσμα και αν συμβεί. Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, υπάρχει σχετική πρόβλεψη στην προκήρυξη και έτσι ο αγώνας δεν θα γίνει.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης γλιτώνει τα έξοδα του ταξιδιού στην Αθήνα και πλέον η σεζόν έχει και επίσημα ολοκληρωθεί. Οι παίκτες μπορούν να βρίσκονται σε διακοπές και οι διοικούντες με την τεχνική ηγεσία μπορούν να σχεδιάζουν από τώρα τη νέα χρονιά αφού όμως πρώτα ακούσουν τις μεγάλες αλήθειες που πριν δέκα μέρες προανήγγειλε ότι θα πει ο Σάκης Μουστακίδης.