Τα πανηγυρικά κλικ των θρακιωτών πρωταθλητών στην φιέστα του Κεραυνού Πέρνης (+photos)

 

Ο Κεραυνός Πέρνης πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καβάλας και έκανε φιέστα το απόγευμα της Κυριακής, με το κλίμα να είναι ευχάριστο και την uρακιώτικη «παροικία» της ομάδας να ποζάρει με χαρά για μια πανηγυρική φωτογραφία.

Στη φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς, διακρίνονται ο πρώην αρχηγός του Άρη Αβάτου Σουκρήογλου Σουκρή, αλλά και ο πρώην παίκτης του Τάσος Δεσύλλας δίπλα δίπλα, μαζί φυσικά με τον γκολτζή του Κεραυνού, τον Ξανθιώτη πρώην παίκτη του Ηρακλή Ζυγού Γιώργο Κριεζή.

Ακόμα στη φωτογραφία δίπλα στον Γιώργο Κριεζή, είναι ο επίσης Ξανθιώτης Χρήστος Καρύδης, ενώ με τη κούπα των πρωταθλητών στα χέρια είναι ο γιος του παλαίμαχου πορτιέρο του ΑΟΞ, Δημήτρης Γιουργούσης.

Μαζί με τους υπόλοιπους πανηγύρισε και ο νεαρός επίσης Ξανθιώτης Βασίλης Κυνδελέρος, αλλά και ο Γιάννης Μπουλγούρας. Μιλάμε άλλωστε για θρακιώτικη παροικία στην Πέρνη, χωριό που βρίσκεται άλλωστε ελάχιστα χιλιόμετρα δυτικά του Νέστου.

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί πως παρά το γεγονός πως ο Ηρακλής Ζυγού είχε αγώνα την ίδια ώρα, στο γήπεδο της Καβάλας έδωσε το «παρών» και ο πατέρας του Γιώργου και παλαίμαχος παίκτης του ΑΟΞ Νίκος Κριεζής.