Regions’ Cup: Τεράστια ανατροπή με Βάσκο αν και με 10 η ΕΠΣ Θράκης και ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης

 

Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στο Regions Cup έμεινε η ΕΠΣ Θράκης που χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βάσκου στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έφευγε ηττημένη, κατάφερε να ισοφαρίσει την ΕΠΣ Μακεδονίας αν και έπαιζε στο δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες.

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης ήταν σχετικά μοιρασμένο, με την ομαδα της Μακεδονίας πάντως να εκμεταλλεύεται τη μοναδική της ουσιαστική ευκαιρία και στο 15′ προηγήθηκε με τον Μαραντίδη που εκμεταλλεύθηκε ένα λάθος της άμυνας της ομάδας της ΕΠΣ Θράκης και νίκησε τον Κορωνάκη για το 1-0. Από την πλευρά της η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη απείλησε λίγο μετά το γκολ, αλλά το σουτ του Χρήστου Βάσκου δεν απείλησε τον Ιβανούδη.

Στην επανάληψη η ομάδα της ΕΠΣ Θράκης μπήκε πιο αποφασισμένη για την ισοφάριση και αφού απείλησε αρχικά ξανά με τον Χρήστο Βάσκο, και τους Αντωνιάδη και Μουρατίδη, κατάφερε τελικά να φέρει το ματς στα ίσα παρ’όλο που ο Τάσος Φαρμάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 83ο λεπτό με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο, Χρήστο Βάσκο, που ανέλαβε και εκτέλεσε εύστοχα ένα πέναλτι που κέρδισε προηγουμένος ο Σιδηρόπουλος, ενώ απείλησε με τον σκόρερ της και στο 87′, όμως το σουτ του ήταν τελικά άστοχο.

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ (Σπύρος Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Φαρμάκης, Χαρταλάμης, Σιδηρόπουλος, Αγγέλης, Γάιδας, Κοσίης (46′ Μουρατίδης), Χακάν Βελή (63′ Καμζέλας), Αμέτ Ερκάν (78′ Παπαρούνας), Βάσκος, Αντωνιάδης (86′ Καραθανάσης)

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Θανάσης Καναράς): Ιβανούδης, Γκέρσι, Τραχανάς, Ξανθόπουλος, Κωνσταντίνου (78′ Χατζόπουλος), Παραστατίδης, Ντόκου, Κυριακίδης, Ταραμάς (90′ Αλεξόπουλος), Μανιός, Μαραντίδης (65′ Παπακωνσταντίνου)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE MΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ