Γιόρτασε πρόωρα με ένα χρυσό στο Hereya Trophy της Σόφιας ο Άγιος Γεώργιος Διδυμοτείχου

 

Επιστροφή με χρυσό μετάλλιο από το «4th Hereya Trophy 2018» για τον Άγιο Γεώργιο Διδυμοτείχου, που γιόρτασε κάπως… πρόωρα το όνομά του (καθότι στις 23 Απριλίου του Αγίου Γεωργίου).

Ο σύλλογος συμμετείχε με τρεις αθλητές συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά Taekwondo «4th Hereya Trophy 2018», που διεξήχθη στη Σόφια Βουλγαρίας, με την παρουσία 635 αθλητών από διάφορες χώρες της Ευρώπης, την Κυριακή 15 Απριλίου 2018.

Η Χριστίνα Καπουκρανίδη κατέκτησε την 1η θέση και κρέμασε στο στήθος της το χρυσό μετάλλιο, κάνοντας δυο καταπληκτικούς αγώνες με Βουλγάρες αθλήτριες και έδειξε ότι αρχίζει σιγά και σταθερά να βρίσκει τον ρυθμό της και να ξεδιπλώνεται, ορμώμενη και από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Έλλάδας (ΕΤΑΒΕ) στα τέλη Μαρτίου.

Οι άλλοι δύο αθλητές, Σταύρος Σιαλαρίδης και Απόστολος Καλαϊτζής κατέκτησαν την τέταρτη θέση. «Το ΔΣ εκφράζει τα συγχαρητήρια στους αθλητές για τις επιτυχίες τους και συγχαίρει την προπονήτρια Παπαδάκη Δάφνη, που με υπομονή και ατέλειωτη δουλειά καταφέρνει να παροτρύνει τους αθλητές, ώστε να προσπαθούν περισσότερο και να βελτιώνονται συνεχώς», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here