Ένταλμα 60.000 ευρώ από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για τα αποδυτήρια στα γήπεδα Φερών και Νίψας

 

Χρηματικό ένταλμα ύψους περίπου 60.000 ευρώ (61.008 για την ακρίβεια) εκδόθηκε από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και εστάλη προς έγκριση στην αρμόδια επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου με στόχο την δημιουργία αποδυτηρίων στα γήπεδα Φερών και Νίψας.

Η βελτίωση των εγκαταστάσεων αποτελούσε πάγιο αίτημα των δύο ομάδων, που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου με τις Φέρες να διεκδικούν ακόμα και την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική.

Η σύμβαση, που είχε υπογραφεί από το 2017, προβλέπει την «προμήθεια προκατασκευασμένων οικίσκων αποδυτηρίων γηπέδων Φερών & Νίψας» και το κόστος και για τα δύο γήπεδα αγγίζει τα 61.008 ευρώ από τα οποία πληρωτέα είναι τα 58.981 αφού τα υπόλοιπα 2.027 ευρώ αφορούν κρατήσεις.

Παρεμβάσεις αναμένεται να γίνουν από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης σε όλα τα ποδοσφαιρικά γήπεδα που ανήκουν στα διοικητικά του όρια βάσει ενός προγράμματος που έχει εκπονηθεί και χρημάτων που έχουν εξευρεθεί από κονδύλια του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Για αυτό μάλιστα είχε δεσμευθεί ο ίδιος ο υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης κατά την επίσκεψή του στον Έβρο τον Νοέμβριο, αλλά υπήρξε επικαιροποίηση και περίπου πριν ένα μήνα, όταν ανώτατος παράγοντας του Δήμου Αλεξανδρούπολης βρέθηκε στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού στην Αθήνα.

 width=