Super League: Το πρόγραμμα των αναπτυξιακών σε Κ20, Κ17 και Κ15 και οι διαιτητές στους αγώνες της Ξάνθης

 

Με φουλ αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα η αγωνιστική δράση των τριών τμημάτων υποδομής του ΑΟΞ για τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League.

Η Κ20 της Ξάνθης μετά την βαριά ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Ατρόμητο, πλέον υποδέχεται στα Πηγάδια στις 11:00 του Κυριακής την Κ20 του Παναιτωλικού, με τα παιδιά του Κώστα Προδρομίτη να θέλουν τη νίκη, ώστε να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα. Πρώτος διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κώστας Πουλακίδης, με πρώτο βοηθό τον Κώστα Οικονομίδη και δεύτερο τον Μανώλη Παστιάδη, όλοι τους από την ΕΠΣ Δράμας.

Οι υπόλοιποι αγώνες της 25ης αγωνιστικής: Πανιώνιος – Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Λάρισα – Κέρκυρα, Παναθηαϊκός – Αστέρας Τρίπολης, Λαμία – Λεβαδειακός, Πλατανιάς – Ολυμπιακός.

Η Κ17 του Κώστα Μπεδρελή μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας στο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, υποδέχεται επίσης στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στις 11:30 του Σαββάτου και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για να περάσει και πάλι μπροστά από τον ΠΑΟΚ που αυτή την εβδομάδα έχει το ρεπό του. Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, με πρώτο βοηθό τον Γιώργο Δανδανίδη και δεύτερο βοηθό τον Θόδωρο Κατσαρό, από τις ΕΠΣ Θράκης και ΕΠΣ Ευρυτανίας αντίστοιχα.

Ο άλλος αγώνας της 24ης αγωνιστικής: Λάρισα – Παναιτωλικός, Ρεπό: ΠΑΟΚ

Τέλος η ομάδα Κ15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη, μετά βαριά ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον ΠΑΟΚ, υποδέχεται το Σάββατο στις 11:00 την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα με μόνο στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να προσπεράσει τον αυριανό της αντίπαλο και να ανέβει ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πρώτος ρέφερι της αναμέτρησης ορίστηκε ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης, με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Πασχάλη Καρπουζέλη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο άλλος αγώνας και το ρεπό της 18ης αγωνιστικής: Κέρκυρα – Παναιτωλικός, Ρεπό: ΠΑΟΚ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ