Volley League: Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μέσω…. υφυπουργού μεγάλος τυχερός της πίτας της ΕΣΑΠ

 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ήταν ο μεγάλος τυχερός της κοπής της πίτας της ΕΣΑΠ, κατά την διάρκεια της οποίας η διοργανώτρια του πρωταθλήματος Volley League τίμησε όλους τους χορηγούς της.

Στον Βασιλειάδη έπεσε το φλουρί της εκδήλωσης. Το ενδιαφέρον είναι ότι όπως είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, ο τυχερός της βασιλόπιτας θα κέρδιζε τις μπάλες της χρονιάς.

Βέβαια, τι να τις κάνει τις μπάλες ο Βασιλειάδης; Έτσι αυτές πήγαν μέσω του υφυπουργού Αθλητισμού στον Έβρο και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έπειτα από την κλήρωση που έκανε ο ίδιος ο Βασιλειάδης.

esap_pitaΤο δώρο της ΕΣΑΠ και του υφυπουργού υποδέχθηκε με πολλά χαμόγελα ο εκπρόσωπος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, β’ αντιπρόεδρος της Λίγκας και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Αντώνης Τελόπουλος, o οποίος καθόταν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δίπλα από τον νέο διευθυντή του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ Γιώργο Λυκουρόπουλο.

Κατά τα άλλα, σε πολύ αισιόδοξο κλίμα, με χαμόγελα και με μεγάλες προσδοκίες για τη νέα χρονιά, η ΕΣΑΠ έκοψε την πίτα της, τίμησε τους χορηγούς της και δια στόματος του προέδρου της Παντελή Ταρνατόρου έδωσε το στίγμα της για το μέλλον και τις κινήσεις που θα γίνουν προκειμένου η Volley League να αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς και να αποτελέσει ένα ακόμη ελκυστικότερο προϊόν.

«Θεωρώ το 2018 θα είναι μια χρονιά όπου εφόσον υλοποιήσουμε όλα αυτά που συζητάμε με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, θα δείτε ένα πρωτάθλημα από την μεθεπόμενη αγωνιστική το οποίο δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Διότι δεν θα έχουμε μόνο αγωνιστικά κριτήρια. Θα έχουμε πιο οργανωμένες ομάδες, θα κοιτάξουμε να ενεργοποιήσουμε την Wild Card και γενικότερα και άλλους θεσμούς που θα δώσουν κύρος και βάρος στο πρωτάθλημα μας», είπε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατώρος.

tarnatorosΟ πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος ανέφερε: «Η κατάσταση για το βόλεϊ είναι πολύ δύσκολη. Σε βαθμό που δεν ξέρω αν έχει γιατρειά. Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά πιστεύω πως θα σώσουμε το άθλημα με την βοήθεια του Υπουργού που είναι πολύ μεγάλη και θα τον αναγκάσω αυτές τις μέρες να με βοηθήσει λίγο περισσότερο έμμεσα γιατί άμεσα δεν μπορεί η Πολιτεία να δώσει χρήματα. 

Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι αυτό που είπε και πρόεδρος. Να αλλάξουμε πολλά πράγματα και να πάμε προς την σωστή κατεύθυνση. Να ευχηθώ υγεία σε όλους και να πάνε όλα καλά και να ξαναβρεθούμε και του χρόνου για να σας πως περισσότερα και καλύτερα νέα όσον αφορά όλο το βόλεϊ».

Τέλος, από την πλευρά του ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ανέφερε: «Ζούμε λίγο περίπλοκες καταστάσεις. Η φετινή χρονιά είναι κομβική με την επιστροφή της ΕΡΤ. Δώστε όλοι μια μεγάλη μάχη να μην αφήσουμε το ποδόσφαιρο να καταστρέψει το βόλεϊ.  Έχουμε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, εξαιρετικές ομάδες. Προσέξτε. Απευθύνομαι κυρίως στους μεγαλύτερους. Καταλαβαίνεται. Στους Βόρειους και τους Νότιους. Μην αφήσουμε την μπάλα να μας καταστρέψει το βόλεϊ. Θα είναι κομβικό για όλους μας.  Και για την Volley League».

Από εκεί και πέρα, πλάκα είχε και η ατάκα του υφυπουργού στην έναρξη της ομιλίας του: «Είναι ευτυχής η συγκυρία γιατί χρονικά μπορούμε να πούμε και καλή χρονιά και καλή Ανάσταση. Νομίζω η Volley League προσπαθεί να γλυτώσει έξοδα κάνοντας δύο εκδηλώσεις σε μία!!!».