Πανηγυρίζουν στον Εθνικό! Έμαθαν (επιτέλους) πού θα παίξουν τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με τον Παμβοχαϊκό!!!

 

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στην έναρξη της σεζόν, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, κατάφερε να αποκλείσει ΠΑΟΚ και Νίκη Αιγινίου και να εξασφαλίσει θέση στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ.

Πριν λίγη ώρα έμαθε επιτέλους οριστικά και αμετάκλητα που θα διεξαχθεί αυτό και μπορούν να πανηγυρίζουν επειδή δεν έχουν πλέον και αυτήν την σκοτούρα στο κεφάλι τους, την ώρα που έχουν τόσες άλλες να διαχειριστούν.

Λοιπόν, το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί στην Σύρο, αφού ο Φοίνικας νίκησε με 3-1 στο μπαράζ τον Ηρακλή Χαλκίδας στο ουδέτερο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη και προκρίθηκε στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο αγώνας έγινε εξαιτίας της ασάφειας που είχε δημιουργηθεί από την παιδική προκήρυξη, που έδινε δικαίωμα σε ομάδα που είχε δυο νίκες σε δυο αγώνες να αποκλειστεί από εκείνη που κέρδισε, επειδή η τελευταία είχε καθαρή νίκη στο σκορ.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας δικαιώθηκε εν μέρει από το ΑΣΕΑΔ, η ΕΣΑΠ βρήκε την σολομόντειο λύση του μπαράζ και οι δυο ομάδες είχαν δεσμευθεί ότι όποια κερδίσει θα αναλάβει και την διοργάνωση του φάιναλ φορ, σε άγνωστη πλέον ημερομηνία.

Ετσι λοιπόν με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ να ανεβάζει στροφές και να επιτυγχάνει 23 πόντους. πο Φοίνικας προκρίθηκε στο φάιναλ φορ το οποίο θα διοργανώσει στην Σύρο και ξέρει μάλιστα ότι θα έχει απέναντί του στον ένα ημιτελικό τον Ολυμπιακό.

Στον άλλο ημιτελικό ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα κοντραριστεί με τον Παμβοχαϊκό. Η είδηση είναι ασφαλώς για τον Εθνικό ότι θα χρειαστεί να ταξιδέψει στο Κυκλαδονήσι και όχι στην Χαλκίδα για την διοργάνωση.Οι ημερομηνίες της τελικής φάσης του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς θα ανακοινωθούν από την ΕΣΑΠ τις επόμενες ημέρες.