Σκοράρει ασταμάτητα ο Γιώργος Κριεζής οδηγώντας την Πέρνη των Ξανθιωτών σε ανατροπή και στην κορυφή

 

Με τον Γιώργο Κριεζή να σκοράρει στο δεύτερο μέρος το 1-2 της ομάδα του ο Κεραυνός Πέρνης με ανατροπή κατάφερε να πάρει τρεις σημαντικούς βαθμούς και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 20 παιχνίδια στην ΕΠΣ Καβάλας, αφού η αντίπαλός του ΑΕΚ Καβάλας έμεινε στο 1-1 στην Θάσο με την Δόξα Θεολόγου.

Αυτό ήταν το πέμπτο τέρμα (2 με Χαλκερό, και ένα με ΑΕΚ Καβάλας, Φρίξο Πλατανοτόπου και Βύρωνα) του Κριεζή σε 6 παιχνίδια με την φανέλα της περσινής κυπελλούχου … “Ρίβερ Πλέιτ” της ΕΠΣ Καβάλας λόγω ότι φορά την φανέλα της δημοφιλούς ομάδας από την Αργεντινή. Θυμίζουμε είχε και άλλα 8 με την φανέλα του Ηρακλή Ζυγού στην ΕΠΣ Ξάνθης.

Στο Κεραυνό αγωνίζεται και ο Ξανθιώτης χαφ Αλή Μπαρή, με την απουσία του χθες να είναι αισθητή, ενώ πέρα από τον Μπαρή στην ομάδα της Πέρνης παίζουν κι άλλοι δύο Ξανθιώτες. Ο λόγος για τον πρώην αρχηγό του Άρη Αβάτου Σουκρήογλου Σουκρή, αλλά και τον μέχρι πρότινος πρώτο σκόρερ του Ηρακλή Ζυγού και νυν πυροβόλο του Κεραυνού, Γιώργο Κριεζή.

Ακόμα στον Κεραυνό αγωνίζονται και οι πρώην παίκτες των ακαδημιών του ΑΟΞ Μάκης Προύντζος, Φάνης Τζιβανόπουλος και Σίμος Παπαστεργίου, αλλά και ο πρώην παίκτης του Άρη Αβάτου Τάσος Δεσύλλας. Η Θρακιώτικη παροικία όμως δε σταματά εκεί, αφού στην ομάδα της Πέρνης παίζει και ο Χρήστος Καρύδης και ο μέχρι και τον Γενάρη παίκτης της Δόξας Σώστη και νυν του Κεραυνού, Κώστας Μπανάσας, αλλά και ο γιος της ιστορικής μορφής του ΑΟΞ Γιώργου Γιουργούση, Δημήτρης.

Κεραυνός Πέρνης: Γιουργούσης, Καλτσάς, Μπουλγούρας, Προύντζος, Κωνσταντάρας (71` Μπανάσας), Μπαμπατζάνης (46` Χαλπέτης), Τζιβανόπουλος, Παπαστεργίου, Κριεζής (90′ Δεσύλας), Σουκρήογλου, Μπουτζούρογλου (85` Καρύδης).