Τεράστια πρόκριση Δουβαλίδη στα ημιτελικά του Παγκοσμίου απόντος του προπονητή του

 

Απόλυτα ευχαριστημένος ο Κώστας Δουβαλίδης για την κούρσα του στον προκριματικό των 60μ. εμποδίων καθώς έκανε ρεκόρ σεζόν με 7.66 και συνεχίζει στον ημιτελικό,

Ο κορυφαίος Έλληνας εμποδιστής κρατούσε το καλύτερο για το τέλος της σεζόν που όμως ακόμα δεν έχει τελειώσει για τον ίδιο αφού  στις 17:05 το απόγευμα θα αγωνιστεί στο δεύτερο ημιτελικό με τον Κύπριο Μίλαν Τραΐκοβιτς που δείχνει ικανός ακόμα και για μετάλλιο  να είναι στον τρίτο. Από κάθε σειρά προκρίνονται δύο στον τελικό και οι δύο ταχύτεροι εκτός θέσεις απευθείας πρόκρισης.

«Δεν ξεκίνησα καλά καθώς κόλλησα λίγο. Ανέβασα όμως στη συνέχεια και όλα καλά. Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε και τώρα πάμε για τον τελικό» δήλωσε ο Δουβαλίδης στον Θανάση Νικολάου του Sportsfeed (από όπου και η φωτο).

Ο Δουβαλίδης είπε ακόμα: «Είχα πολλά προβλήματα και ευτυχώς κατάφερα και ήρθα στο παγκόσμιο υγιής. Ήμουν όμως μόνος μου χωρίς τον προπονητή μου (Μπάμπης Σδρόλας). Θέλω να αφιερώσω σε αυτόν την επίδοση και την πρόκριση μου και ελπίζω να τον κάνει να χαρεί ακόμα περισσότερο. Είναι δύσκολο που είμαι εδώ χωρίς τον προπονητή μου…».