ΕΠΣ Ξάνθης: Στη Δράμα οι Παίδες, στην Αθήνα οι Νέοι! Οι μέρες και οι ώρες των προημιτελικών των Μεικτών Ομάδων

 

Ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες, αλλά και τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων των Μεικτών Ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης για τη φάση των 8 του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Συγκεκριμένα η Μεικτή Ομάδα Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης που κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων ορίστηκε να παίξει σε περίπου μια εβδομάδα από τώρα, και συγκεκριμένα στις 7 Μαρτίου και ώρα 11:00, με γήπεδο το ουδέτερο Δημοτικό Στάδιο Βάρης στην Αθήνα, που θεωρητικά είναι ενδιάμεσα βάσει απόστασης στις δύο ομάδες.

Από την άλλοι οι Παίδες της Ένωσης, θα παίξουν με την ΕΠΣ Μακεδονίας την ίδια ακριβώς ημέρα, αλλά μιάμιση ώρα αργότερα, στις 12:30 και επίσης όπως προβλεπόταν σε ένα ουδέτερο γήπεδο, αυτό της ΕΠΣ Δράμας που είναι σχετικά στη μέση της απόστασης της Ξάνθης και της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι στην τέταρτη φάση της διοργάνωσης οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό μορφή τουρνουά. Οι τέσσερις νικήτριες ομάδες που προκρίθηκαν από την Τρίτη (Γ΄) φάση θα συγκεντρωθούν σε Ε.Π.Σ. την οποία θα ορίσει η επιτροπή. Εκεί θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες (ημιτελικοί & τελικοί) καθώς και οι αγώνες για την 3η & 4 η θέση (μικροί τελικοί).