Volley League: Αντί για Δευτέρα και μετά τα άλλα ματς μετέφεραν Σάββατο, πριν τα υπόλοιπα και χωρίς κάμερες το ντέρμπι των Εθνικών!!!

 

Σε μια απαράδεκτη κίνηση προχώρησε για άλλη μια φορά η ΕΣΑΠ σε συνεργασία με την ΕΡΤ, αποδεικνύοντας ότι ελάχιστα τους ενδιαφέρει να προβληθούν με ισότιμο ή έστω αναλογικό τρόπο όλες οι ομάδες από την δημόσια τηλεόραση που έχει φέτος εξασφαλίσει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Αν και όπως είχε γράψει το ThrakiSportS το μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volley League ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Εθνικό Πειραιώς είχε οριστεί για την προσεχή Δευτέρα στις 18:00 το απόγευμα και με απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ2, το ματς θα γίνει τελικά Σάββατο.

Αυτό γίνεται σύμφωνα με πληροφορίες επειδή η ομάδα του Εθνικού Πειραιά ζήτησε διευκόλυνση ώστε να ανέβει το πρωί και να φύγει το βράδυ από την Αλεξανδρούπολη, ό,τι χειρότερο δηλαδή για την τοπική οικονομία που στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν έχει τίποτα να κερδίσει από την παρουσία των ξένων ομάδων στην περιοχή.

Επιπλέον, το ματς έπαψε πλέον να είναι τηλεοπτικό, αφού από την στιγμή που πήγε Σάββατο η ΕΡΤ2 προτίμησε το σαφώς πιο εμπορικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Το χειρότερο όμως είναι ότι η αναμέτρηση πήγε στις 4.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, πριν δηλαδή από όλα τα υπόλοιπα.

Αυτό σημαίνει ότι ενώ ο Σάκης Μουστακίδης και οι παίκτες του ενώ θα γνώριζαν τα άλλα αποτελέσματα και θα έπαιζαν μετά τον αγώνα τους, τώρα θα αγωνιστούν πρώτοι και θα έχουν αυτό το πλεονέκτημα όλες οι άλλες ομάδες.

Η ουσία είναι ότι πλέον το κρίσιμο ματς Εθνικός – Εθνικός έχει πάει για τις 4.30 του Σαββάτου και η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας της Αλεξανδρούπολης επιδίδονται πλέον σε αγώνα δρόμο για να ενημερωθεί και το φίλαθλο κοινό, στο οποίο γίνεται έκκληση να σπεύσει στο γήπεδο και να ενισχύσει την προσπάθεια της θρακιώτικης ομάδας σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία.